Najdi forum

Spet imam povhen kaselc reklam za vse mogoče šunke, igrače in še za stotavžent drugih stvari.

Pa gledaš en fajn film, pa te vmes ene šestkrat torirajo z kajvemkaterimi šamponi, pralnimi detergenti – no, če bi bile te reklame vsaj izvirne, so pa D E B I L N E do skrajnosti, tko k una Tuševa tudi. Se vidi že iz reklame, da imajo slabo robo, da morajo skozi nekaj “vedno na boljše” lajnati.

Res huda reklamca je bila una z zavarovalnice, ko pride čistilka čistit stanovanje po žuru in na koncu spolira še abstraktno sliko. Ta je bila pa res ena dobra med bilijon neumninimi in do onemoglosti ponavljajočimi!!!!

Se pa zamisliš nad Unicefovo, ki jo zdaj rolajo po TV, ko en razvajen pamž vrže velik, enkrat ugriznjen dobro obložen sendvič v koš, potem ga pa ena črnka vzame ven in se zagleda vate, da se en malček zbudiš iz otopelosti.

Kako nam manjka enih reklam za zdravo pamet, za manj onesnaževanja, za večjo varčnost in še za kaj. Takih dobrih, šaljivih, izvirnih…

Se popolnoma strinjam.

Saj lahko na pošti kupiš nalepko za na nabiralnik, s katero prepoveš, da ti noter mečejo reklamni material.

Jaz prospekte iz nabiralnika uporabim pri lupljenju krompirja in čiščenju zelenjave. Ostalo gre na kup starega papirja, ki ga hčerka nese v šolo med zbiralnimi akcijami.

Med oglasi na TV grem pa lulat, pit, po nov kup perila za likanje, po piškotke, kavo skuhat… Zato jih včasih komaj čakam 🙂

nova
Uredništvo priporoča


Se podpišem pod tole. V vseh točkah.

Jaz sem 14 dni nazaj na nabiralnik nalimala nalepk proti reklamam.
Tako da obstaja rešiterv, kot da se tu jeziš, da imaš poln nabiralnik.

Na TV me pa ne motijo. Pač preklopim na drugi kanal.

New Report

Close