Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja jedilni servis, jedilni pribor

jedilni servis, jedilni pribor

Vem,d a to ni tema, ampak punce, ve ste zelo zanesljive s svojimi idejami!

Rada bi kupila jedilni servis po kosih _biti mora za 12 oseb, pa skodelice za omake, solate, podtsavki, skodelice za kompot, kavo, krožniki, jušnik…..predstavljam si, da bi jih kupila ne že v formiranem kompletu, ampak po kosih, kolikor bi meni česa pasalo…pri nas sem ugotovila, ta želja ni izvedljiva, morda v tujini pri kakšnem proizvajalcu…prosim, če ste to kje videle ali kaj veste prosim za pomoč!
pa še to: jedilni pribor : žlice vilice… kateri se po vaših izkušnjah lahjko pere v pomivalcu in ne zarjavi?

Tudi pri nas je izvedljivo, vendar je dokaj drago. Poglej v Muellerju in Merkurju, tam prodajajo Seltmann Weider, Vileroy & Boch in druge.
Včasih je bil nakup po kosih mogoč tudi v Kiki v Avstriji (tudi jedilni pribor).

Lp

Ojla, Kika!

Sicer ne vem kakšne materiale bi želela, vendar se na tak način da kupiti artikle podjetja Kili iz Liboj. Imaš jih v trgovinah Merkur Kranj in Intersparu.
So keramični. V njihovi kolekciji najdeš vse, trenutno so v različnih barvah ( rumena, zelena, oranžna, modra- svetlo in temno, …) in jih lahko kombiniraš po svojih željah. Premorejo skodelice za kavo, plitve in globoke krožnike, desertne krožnike, pladnje, skodelice za puding, kompot, jušnike, sklede za solato, solnice, sladkornice,….pa še kaj.

LP

Jedilni pribir je po mojih izkušnjah najboljši od WMF.

lp n.

Jedilni pribor WMF je res odličen, peremo ga v pomivalnem stroju že od samega začetka (cca. 9 let) in je še vedno kot nov. Pohvalijo se tudi z Berndorfom. Pri WMF lahko kupuješ tudi po kosih. Imajo ga v Müllerju. Servis je krasen od Villeroy-a ali od Rosenthala, imajo ga v Filipovem dvorcu (cen so pa malo manj krasne)

Kompleten servis Vileroy & Boch sem dobila za poročno darilo.

Sicer je prečudovit, vendar ker je porisan z 18 k zlatom, se ga ne sme prati v pomivalnem stroju, pa še tako krhek se mi zdi, da se ga kar ne upam postaviti na mizo.

Zato sem ga v vseh letih morda uporabila 5 x – za posebne priložnosti. Drugače pa zelo dobro služi v omari s steklenimi vrati. Je namreč zelo lep okras! 🙂)

Če kupuješ servis za vsakdanjo uporabo, nikar ne izberi med dragimi zadevami. V Merkurju, Merkatorju, Sparu … boš našla dovolj izbire in tudi dovolj primerne kroćnike, ki jih lahko brez skrbi postaviš na mizo, pomiješ v pomivalnem stroju in te ne boli srce, če se ti kaj razbije.

Nataša

New Report

Close