Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo JEČMEN NA OČESU

JEČMEN NA OČESU

Zelo verjetno ječmenček nastane zaradi virusov. V človeškem mleku so snovi, ki stimulirajo imunski sistem, poleg tega je mleko bazično, kar ovira razvoj virusov.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Jaz pa imam en res velik problem. Znotraj očesa, kak milimeter pod zenico, se mi je naredila neka bela pika, za katero sklepam, da je ječmenček. Zanima me, kaj bi lahko pomagalo, oz. kaj naj storim v zvezi s tem, ker mi malo otežuje gledanje in premikanje oči.. Hvala za čimprejšen odgovor… 🙂

Spoštovani!

Še vedno nimamo preverjenega nasveta glede ječmena na očesu. Mogoče bi pomagalo koloidno srebro, ki bi si ga dali direktno na obolelo mesto.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Mene pa zelo skrbi saj nevem kaj imam v očesu. nikoli še nisem imela ječmena in ko sem šla gledat slike sploh ni podobno temu kar imam v očesu. naredil se mi je 5 mm velik rumen mehurček na spodnji strani očesa.

Spoštovani!

Žal vam glede na vaš opis, res ne morem reči, zakaj gre.

lep pozdrav!

New Report

Close