Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija jecljanje otroka

jecljanje otroka

Pozdravljeni, mene pa zanima sledeče. 3-letna hčerka je pred 14 dnevi padla iz postelje. Na glavi-zatilju je imela majhno buško in noska pa ji je rahlo tekla kri. Ni se mi zdelo nič posebnega.Naslednji dan smo opazili da je  pričela rahljo jecljati,to se je stopnevalo. In kakšne tri nazaj je prenehala govoriti. Odgovarja samo z da in ne, ter kaže s prstom. Občasno pove kakšno besedo ampak glede na to da je prej nonstop govorila je to opazna razlika. Prej je govorila tekoče, mogoče določenih črk še ni osvojila. Pa me zanima ali je to psihološko, na koga naj se obrnemo, da bi bila kakšna poškodba glave se mi skoraj ne zdi verjetno. Hvala za Vaš odgovor.lp

Zelo malo je verjetno, da bi bila nenadna motnja govora povezana z banalno poškodbo brez izgube zavesti oz. poškodbe možganov.

Obrnite se na otrokovega pediatra, on napotuje dalje.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close