Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Je kaj narobe če sem vzela dve KT po pomoti v enem dnevu?

Je kaj narobe če sem vzela dve KT po pomoti v enem dnevu?

Če ve kdo morda odgovor?

sam tko iz firbca, a pol tko kšno tud pozabiš vzet kdaj po pomoti ?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Nič.

Ja tudi pozabim. Zato pa potem postanem “bolana” prehitro,ker sem pozabljiva kot sosedova kura.

:)))))))))))

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

je. ful.

Potemtakem lahko danes fukaš dvakrat, z dvema moškima.

Ne se sekirat, jaz sem zadnjič isto naredila, dve in to eno za drugo…sem neki pomešala datume skratka. Če si to naredila danes, potem normalno vzemi jutri naprej, sicer boš dobila en dan prej menstruacijo, samo nič ni narobe. … če je že tko; boljš vzet eno več, kot pa da spustiš…

Kako ti lahko rata bit tolk fuknjena??

Če pozabiš vzeti in vzameš v roku 12 ur je ok,če zabluziš tam nekje sredi tablice,pa če se naknadno bašeš k z bomboni pol pa lahko seksaš samo s kondomi,ali pa ne seksaj,ker ni več zanesljivo.;) Preberi navodila,ki so priložena v vsaki škatlici.;)

Kako ti lahko rata bit tolk fuknjena??[/quote]

pa dobra

sigurno blondinka….

New Report

Close