Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Je gripa na pohodu?

Je gripa na pohodu?

Nekam čudno me vse kosti bolijo, a je mogoče kakšna gripa na vidiku?

lp,

Ja, baje da je že poti sem, z vlakom pride.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj galeb, se bojiš ptičje gripe?

Za gripo ne vem. Sem pa prebolela, ne vem – neko virozo verjetno (nisem bila pri zdravniku), so me pa tudi bolele noge in roke, vročine skoraj nisem imela, bolelo me je grlo, kašljala sem in smrkala.

Nekaj bo ja…jaz sem danes doma ostala, ker komaj hodim; samo ob PC lahko ležim……..:)))

Tudi pri naju doma sva oba fertik… moj je v postelji jaz pa se še držim in delam čaj- po mojem ni gripa… prenizka vročina…me pa tudi bolijo sklepi… kaj je to ne vem… upam pa da čimprej mine.

Enako, brez vročine, ful prehlajena, glavobol. Upam, da kmalu mine.

še ena! :((

Pa saj vsako jesen in zimo nekaj razsaja… V bistvu se mi zdi, da se s takimi vprašanji vedno naredi po nepotrebnem malo panike.

ne bi rekla, da je kot vsako leto, ker sama sicer nikdar ne zbolim za gripo in me nikoli ne bolijo kosti/sklepi, zbolim kvečjemu za prehaldom ali bronhitisom, tokrat pa me bolijo! Tako da očitno nek specialen virus razsaja!

Kdo pa dela paniko?

V glavnem en virus razsaja; čaj, lekadol in C!

R

New Report

Close