Najdi forum

Je 4000eur mesečnega prihodka dovolj

Pozdravljeni,

Imam dilemo in sicer z partnerjem mesečno skupaj domov prineseva okoli 4000eur prihodka,imava enega otroka in še vedno se nama zdi to za današnje razmere(inflacija itd.)premalo…konstantno iščeva načine za povečanje prihodka in nekatere stvari se nama dodatno odpirajo ampak ali bomo res živeli samo zato da se bomo gnali za denarjem,nevem kam vodi vse to..

 

Pocakaj da udari nesreča in bo samo še pol tega 🙂

Nehvaležna materialista hudičeva.

Zakaj pa ne! Me nič ne moti če z delom zaslužiš še bistveno več.

Kam pa to vodi veš sama.

In še odgovor “slabe navade”, ne kliči nesreče, če pa že pride, več bo imela, več bo lahko koristila. Pa četudi ji ostane potem samo pol. Verjetno je tega njenega pol na mesec več kot ti zaslužiš v dveh letih. Zato ne bodi nevoščljiv.

nova
Uredništvo priporoča

Ja, drekabrist, v dveh letih bo odrasel človek zaslužil 2 tisoč. Verjetno tak len milenijec kot si ti še v 5 letih ne.

Važno da ne znata z denarjem če jima je 4 tisoč premalo na mesec. 🙂 čas bo za kakšno urico finančnega izobraževanja in kakšno urico verouka in privzgojiti zdravo moralo.

Slabe navade, kaj se razburjaš. Si nesposoben in zato nevoščljiv tistim, ki te prehitevajo po levi in desni. Kaj pa je to 4 k na mesec. In to dve plači.

Kaj se pa zdrave morale tiče, črni so zadnji, ki bi meni privzgajali zdravo moralo.  Ko bodo nehali s pedofilijo in s posiljevanjem nun, potem naj dvignejo roko, ko bodo želeli nekaj povedati. Mogoče jih bo kdo poslušal.

Pa tudi jaz tebi svetujem kakšno uro finančnega svetovanja. Da ne boš celo življenje na minimalcu in potem obsojal vse okoli sebe, ki zaslužijo samo 4.000 EUR. Daj nehaj jokati, si navadna cmerava, nevoščljiva baba.

Ne. 4 tisoč ni dovolj. Vredna si duplo. In zahtevaj jih da vidiš ali je tvoj moški sploh vreden tvojega časa ali bo potrebno menjati za uspešnejšega.

Tole je verjetno provokacija. 4K je zelo ok. Pomemben podatek bi bil ali živita na svojem, ali sta podnajemnika. Sicer pa ne si mislit, da bi bilo z 8K bistveno bolje. Živela bi isto, le kupček na banki bi se povečeval. Je pa tudi odvisno od vajinih potrošniških navad. Ali vse zagonita ali varčujeta in vlagata?

    Če  ti 4000 ni dovolj, se lahkm pa še vedno prodajaš.

Težko je kar na 1x dojet da otrok stane.vsako leto več.

Prej je bil denar zase in dajat na stran…z otroci v teh časih pa žal ne gre.

Jaz sem sama in imam 3 otroke in pol  manj…pa gre.

New Report

Close