jaz in …
…. moj fant, sva skupaj skoraj štiri leta! Saj imava slabe in dobre trenutke. Nemorem rečt da ni vse ok. ker ko sem z njim sem najbolj srečen čoovek na svetu! Ampak po tolikem času, ne vem zakaj ampak postala sem full lubusumna! Začel se je druži spet z enim prijatljem, s katerim se prej ni toliko in z njim si je pridobil novo družbo! Ko sva začela hodit ni imel prijateljic, ki bi ga kdaj pa kdaj poklicale! Tudi jaz imam prijatelje, vendar za njih on ve že od začetka! In neznansko me moti ko ga pokliče katera od njih! Meni očitno na obrazu piše ko me kaj moti in začnem se zapirat vase! Vedno imava takoj pogovor ko vidi da mi nekaj ne štima in saj vem da ni on kriv ker ima kolegice in se druži z njimi! Vedno mi pove da me ima rad in sedaj mi že včasih raje zamolči kam gre in s kom, ker ve da me bo spravil v slabo voljo! Verjetno se sedaj vprašujete zakaj negreva skupaj ven! Zato ker imava že od začetka tak dogovor in da imava vsaj nekaj časa za sebe in prijatelje. Žav je tako da nisva imela skupne družbe in kot sem prej že rekla se tudi on ni družil s puncami ampak polj s kolegi. In to mi negre sedaj skupaj kr naenkrat sem začela dvomit v njega! Nemorem si pomagat, pa četudi se o tem pogovarja z menoj vsak dan! Če moški reče nikoli te ne bi prevaro in samo ti si moja ……. KDO BI JIM VERJEL???? Samo ena bolj s postavo pride in da vredi zgleda pa ga takoj obrne! Kaj naj storim???? Kako naj pridem na stari tir, da bom mu spet zaupala in ne bom lubusumna??? Me ima sploh še rad??? Mogoče pa, mu je le všeč kaka izmed prijateljic in ima kaj s katero…. saj verjetno bi mi jih drugače predstavo al kako ne???
Prvo,
v objem drugi, ga največkrat pahne ravno prva in nonstop očitanja daje bil in njegovi zagovori, da ni res. Če je ljubezen, potem ni varanja in nes me biti ljubosumja.Bolj ko boš to kazala, večja je verjetnost. prej ko boš sprejela, lažje bosta živela skupaj.
primož
Ampak počutim se tako odrinjeno! Potem pa je tako boljše, če naredim vsemu konec, in bo pol pa res imel svobodo in bo lahko delal kar hoče in se več ne bom obremenjevala s tem kje hodi, kaj dela, le katera ga bo spet poklicala…. Pol pa naj ma prijateljice in naj mene pusti namiru! Kaj pa bi naj, če bi vi dvomli v svojega partnerja po štirih letih kar sta skupaj (prej nikoli nisem podvomila v njega), ga nebi zasliševali kaj je z njim…. ????? Torej po tej teoriji ki ste mi jo napisali, bi naj svoja čustva držala v sebi, in pa potrpela da gre kamorkoli in skomkoli…. Kaj sem potem jaz tu???? Ali jaz nimam pravice do notranjega miru??? Halooo torej smo ženske zato, da smo tiho in pač vas moške potpiramo v vseh bedarijah???? Ne morem verjet, da so moški tako podli!!!!!
Razumem tvojo “bolečino”, samo bi imel en komentar:
Misliš, da je njemu vseeno, ko greš ti s kolegi ven. Se mi zdi, da če imate ženske kolege je vse čist normalno, če pa ima tip kolegico se vam pa začen svet podirat… To, da veš da ima kolegico je prej dober znak kot slab. Lahko da bi se uradno dobival s kolegi, v resnici bi bil pa s “kolegico”…
Prosi ga, da ti jo predstavi pa boš videla pri čem si… Predlagaj “nakjučno” srečanje…