Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo javite se, prosim!

javite se, prosim!

Pozdavljeni vsi!

Zasledila sem, da imam podobne težave, kot ste jih imele nekatere… Govorim o izostanku menstruacije. Od januarja ne jemljem več kontracepcijskih tabletk in menstruacija se mi še ni uredila. Zadnjo menstruacijo sem imela 26. maja,od takrat ne več…

Ginekologinja je naredila test nosečnosti 2-krat! negativno! naredila je pregled, ultrazvok in vse je uredu!

Ker menstruacije še vedno ni, mi je dala recept za zdravilo PRIMOLUT, ki ga moram vzeti 2-krat na dan (zjutraj in zvečer) sedem dni.

sedaj pa me zanima, če jih je že katera jemala in če je po njih naslednji mesec dobila menstruacijo redno?

pa še to, vse tiste, ki niste imele menstruacije več mesecev skupaj po končanju jemanja KT, ste potem menstruacijo dobile? je sedaj redna?

zelo me namreč skrbi, saj moja ginekologinja ne pove veliko oz je zelo zadržana, nikoli se ne nasmeje in je osorna. sploh se je ne upam vprašati… je delala ultrazvok, pa sem na ekranu videla en večji flek, ki je izstopal…sem jo vprašala kaj je to in mi reče ”maternica”. ja seveda je maternica, kaj pa drugega, sem si mislila in bila tiho! 🙁 tudi ona je bila tiho in delala naprej! toliko sem zvedela – NIČ!

hvala vam za odgovore že v naprej!

New Report

Close