Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Jao…zdej pa že nehajte !!!

Jao…zdej pa že nehajte !!!

Gomez napisal :

“Sem mislil, da je to samo v porničih… Jap. Tudi v realnosti se dogaja… Severina je to pokazala. Ste že gledali njen video?”

ja, hudiča, kaj pa je počela tako nenormalnega…..a se ne počne prav vsaka taka stvar med enim dobrim sexom…ko baba glih ne gleda v strop in grunta, kako je že zasvinjan….

..,zakaj sta to z njenim partnerjem snemala…to vesta onadva…zakaj so ti posnetki prišli v javnost …vesta onadva ali eden izmed njiju….če je bila stvar “ukradena” …..take stvari se tako “konzervirajo “, da se tujim očem naj ne bi pokazale…če je kdo izmed njiju hotel, da to vidimo …..ve ,zakaj je to naredil…kakorkoli že …posledice .. vzpon ali padec…..nosi sedaj Severina , ki je pač znana osebnost…

….mi vsi pa drug za drugim bruhamo tukaj gor…kot največji bedaki vsevprek…..še malo…pa se bom bala , da bo, ko odprem konzervo..njena rit pomigala ven….

…pa dajte no…. dovolj naj bo……

Naj si vsak izmed nas, če si le lahko, privošči en tak dober sex, zaliva naj ga s šampanjcem…in na koncu zadovoljno rigne …in reče….dobr je bilo…

Samo snemati ne !!!

Pa lep večer …in kakšno drugo debato užgimo..

speedy

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

100 točk ti dam za tale post.
Jest jih mam tud pol kufr.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ja mal že pretiravate… 🙂

AMEN.

Bravo, speedy!

Imaš prav, ampak saj se bo poleglo. Lani komorkoli sem prišla samo Siddharta gor, Tomi dol, ali pa Nejc to in ono, ali Nato, Eu, 11 september, Bush, Clinton in Monika….

Vedno je neko sranje, da se potem govori in govori in govori….do onemoglosti.

Stvar je aktualna in se pač govori o tem. Čez en teden bo pa zanimivega kaj drugega. Tako je pač to….in svet se vrti naprej.
Me ne moti ničesar kar je napisanega o Severini, ker je to čisto normalna reakcija – glede na to, da je le slavna in jo vsak pozna.

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Ah jest sem pa glih 77MB verzijo dobil… hudo, tudi full screen na 21 colarju se fantastično vid… :))

ma ja, sam ni treba petintrideset tem zato odpret. eden odpre temo severina in vsi povejo svoje in se slinijo in komentirajo in konec. ne pa da so že skoraj na celi strani same severina teme.
dosadno rata ko tisti, ki nas to ne zanima, nimamo kaj drugega brat.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Evo, Severina je dokaz, kak se ljudje preveč (res preveč) obremenjujejo z nekim folkom, ki sploh nima nobene zveze z njimi samimi. Isto kot afera z Beckhamom, da vara Victorio. So fuc*ink what?

Drugače se pa strinjam s tabo, si lepo povedala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close