Izpuščaji na penisu
Pozdravljeni!
Že nekaj časa imam na kožici ki se spaja z glavico, zatrdlino ki je kožno-bele barve, ter na robu glavice
par belih pikic, ki so podobni mazoljem.. Ne boli, ne peče
vendar me moti, imam redne spolne odnose z partnerko.Star sem 19let
Prilagam vam tudi sliko
http://shrani.si/f/n/JX/4PfsDFlC/20130623233940.jpg
Lep pozdrav!
Pozdravljeni
Jaz pa imam probleme pri spolnem odnosu ali kadarkoli ko se kožica premika po glavici penisa. Takrat me rahlo boli notranja stran kožice. Nekega izpuščaja ni videti vendar je bolečina samo na enem predelu. Tako stanje imam že več kot en teden vendar še nisem ukrepal ker sem čakal če se bo stanje izboljšalo.
Bolečina ni velika vendar ni prijetno pri spolnih odnosih. Zanima me če imate kakšno idejo kaj bi to lahko bilo.
Lep pozdrav
Spoštovani Neznani_18!
Izgleda kot rahlo vnetje zaradi malo bolj intenzivne uporabe. Zatrdlina je lahko posledica brazgotinjenja po manjših poškodbah zaradi natrganja tega vezivnega traku. Poudarjene žleza – kot mozoljčki – pa zaradi rahlea vnetja. Uporabljajte kondom. Če pa je k temu že prispevala uporaba kondoma (lateks, maziva in spermicidi), in tudi drugače, pa si penic po umivanju namažite 2-3x denvno s kremo za kožo, ali pa enkrat denvno s kortikosteroidnim mazilom. V nekaj dneh bi morlao biti stanje boljše. Seveda pri pogostih odnosih lahko pričakujete, da se bo stanje ponavljalo.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
Pozdravljeni, nekaj ur po seksu, približno 3,4 se mi je na glavici penisa naredil en okrogel mehurček, kot notranja ranica, ki ni bolela in srbela..kaj bi to lahko bilo? Za spolne bolezni sem imel verjetno premajhno inkubacijsko dobo!? Po mazanju s canestenom in bepanthenom je izginilo v slabem tednu.
LP
Na penisu so se mi pojavili neki mehurčki. Najprej je bil samo eden, nato pa čedalje več. Mehurčki niso boleči .in ne srbijo Če ga skraspam, teče kri. Zraven prilagam sliko. Upam da se lepo vidi mehurčke.
Prosim za mnenje. Hvala in LP
http://shrani.si/f/n/xs/2a7jSc7R/20130923165453.jpg
Pozdravljeni!
Imam eno težavo. Na kožici pri glavici penisa so se mi pojavile nekakšne čudne rumene pikice. (vidijo se kadar imam kožico sneto z glavice) Sprva je bilo teh pikic malo sedaj so se pa razmnožile okoli in okoli kožice pri glavici. Ne srbijo na dotik ne boleče. So kot nekakšni mikro mehurčki. Spolnih odnosov še nisem imel. Prosim za pomoč in se vnaprej zahvaljujem.
Pozdravljeni!
Pred približno enim letom so se mi na koži pri glavi penisa pojavile rumeno-bele pikice ki so kot nekakšni mehurčki znotraj kože.sedaj so se pa razširile okoli in okoli po notranji strani kože glave na penisu. Mi lahko poveste za kaj gre. na dotik niso boleče in ne srbijo. (Nahajajo se samo na vrhu kože penisa). In nisem imel še spolnega odnosa,.
Spoštovani – vsi trije!
Mehurčki na lsiki sicer nekoliko spominjajo na herpes, a gre verejtno za posledico potenaj in zamašenih zojnic.
Na galvici pa gre verjetno za glivično infekcijo, ki se je lahko znebite z mazanjem s canesten mazilom, ki ga v prosti prodaji dobite v lekarni. Pomaga tudi redno umivanje z milom in mazanje z navadno kremo za kožo.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
Pozdravljeni!
Pred parimi meseci sem dobil neke izpuščaje na kožici penisa ki ubistvu nebolijo,so pa na dotik hrapavi.Izgledajo kot nekakšni beli mehurčki in so se razvili v krogu.Star sem 18 let,spolne odnose pa imam samo z punco.Ker me izpuščaji zelo motijo bi bil zelo hvaležen za odgovor.
Lep Pozdrav!
Spoštovani!
Verjetno gre za glivice, saj z drgnjenjem in močenjem ustvarjate ugodne pogoje za njihov razvoj. lahko poskusite s kremo za kožo, ali pa v lekarni kupite canesten mazilo. Če v treh tednih ne bo razlike, se ogalsite pri zdravniku, da preveri, kako naprej.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
Pozdravljeni imam eno vprašanje pred nekaj tedni si je fant nanesel depilacijsko kremo na predel okoli penisa čez nekaj časa so se mu pojavila rjava bulica ko si je eno stran odtrgal so se mu pojavile še druge zdej me zanima ali je to možno od depilacijske kreme, ki jo je uporabil in kako mu pomagati namreč sram ga je iti pokazati do osebnega zdravnika in ali mora nujno do zdravnika? hvala za vaš odgovor
Pozdravljeni imam eno vprašanje pred nekaj tedni si je fant nanesel depilacijsko kremo na predel okoli penisa čez nekaj časa so se mu pojavila rjava bulica ko si je eno stran odtrgal so se mu pojavile še druge zdej me zanima ali je to možno od depilacijske kreme, ki jo je uporabil in kako mu pomagati namreč sram ga je iti pokazati do osebnega zdravnika in ali mora nujno do zdravnika? hvala za vaš odgovor