Izpuščaji na penisu
Spoštovani!
S partnerjem imava problem in sicer me zanima če bi mi lahko kako svetovali pri tem.
Pred kratkim se mi je pojavilo mislim, da vnetje mehurja, to sklepam po tem, da hodim v kratkih presledkih lulati ter da imam po tem občutek, kot da nisem vsega spravila iz sebe, potem moram pa še malo stisnit da gre še ven, vendar ostanem še zmeraj pri slednjem neprijetnem občutku.Poleg tega, mi včasih par kapljic uide, kakor da ne drži dobro. Slednje je še to, da se pri pričetku odnosov ne navlažim tako kot bi se morala, konec koncev pa je še orgazem moteč (ko teh simptomov ni bilo, je bil normalen), po le tem ali pa celo med tem me spet tišči lulat, četudi sem pred tem že bila na stranišču. Glede na vse sem mislila, da je to vnetje mehurja ali nekaj podobnega, vendar sva se oba s partnerjem ustrašila da je še kaj več za ozadjem, ko je on na penisu opazil, bele pikice, v zadnjem delu dneva pa še malo rdečih. Poleg tega ima tudi neprijetenj vonj, katerega prej nikoli ni bilo.
Vesela bi bila vsaj približnega odgovora, predno se odpraviva k zdravniku.
Hvala za razumevanje ter lep pozdrav!
Zdravo
Imam nekako črno pikico na penisu,ni na glavici ampak na koži,pika je zelo majhna in zgleda kot nekakšna majhna smet,ne spreminja barva niti velikosti,ne peče niti srbi,imam jo že kak mesec ali dva.Sprva sem mislil da bo sama zginila,zdaj pa mislim da rabim kakšno kremo ali kaj podobnega?
Hvala za odgovor,
LP
Pozdravljeni!
Prav tako se tudi pri meni pojavljajo na kožici in modih nekakšni izpuščaji, ki izgledajo kot napihnjeni mehurčki. Ker sem prebral prejšnja sporočila in kot vse kaže na glivično okužbo, me zanima če sem lahko z njo okužen pa čeprav še nisem imel spolnih odnosov. Vseeno sem poskusil tudi s Cenestenom in sicer sem ga uporabljal 2 tedna vendar ni bilo nobenih sprememb. Če niso glivice kaj bi potem lahko bilo?
Hvala za odgovor
Uporabi FIrst spray. Je mesanica AloeVere, propolisa in enajstih zdravilnih zelisc. Je nevtralnega pH-ja in se lahko uporablja za vse spremembe na kozi. Ce kdo zeli za probat, naj mi pise na [email protected]. Sem iz Celja.
Lep pozdrav.
Spoštovani!
Zanima me naslednje:
Ob robu glavice (kjer se konča trup penisa) so se mi pojavili majhni mehurčki oz. izpuščajčki v barvi kože. Zanima me kaj je to? Ali so prenosljivi? Ali se lahko samozadovoljujem? Ali bodo izginili? Ali se prenašajo pri oralnem seksu?
Na “trupu” penisa pa so se mi pojavile takšne male pikice, ki so kot konica svinčnika. Kaj je to?
Lep pozdrav.
Spoštovani!
Opis ustreza genitalnim bradavicam, zato bi bilo prav, da pokažeš zdravniku. Če je to to, potem so prenosljivi. Samozadovoljuješ se lahko. Prenašajo se tudi pri oralnem odnosu, čeprav o tem ni veliko podatkov.
Te male pikice bi lahko bile lojnice.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik