Pozdravljeni!
Zanima me kaj lahko storim. Imam priblem, ki me omejuje, npr. ko moram nekam iti recimo na razgovor za službo, si dan pred tem rečem da bo vse uredu in naj ne mislim na to, a ko nastopijo zadnje minute sem čisto na koncu srce mi razbija čutim vsak utrip, roke mi postanejo potne, postanem zbegan nevem kaj naj rečem, lahko si predstavljate.. (pa to ni samo zaradi tega ker je razgovor tudi pri nepomembnih situacijah) Prav tako je tudi drugje, če moram nastopiti ali karkoli povedati pred drugimi ljudmi se zgodi isto pravtako je pri spoznavanju novih ljudi, kar se zelo izogibam. Nevem kaj je z mano narobe, zaradi tega sem se izogibam pogovorom z drugimi saj bi bila prava polomija. Upam da obstaja neka rešitev, saj bi je bil zelo vesel. Hvala!

Pozdravljeni,

pripenjam nekaj linkov, kjer boste prebrali nekaj o anksioznih motnjah in se potem opredelilia za kaj gre pri vas. Potem boste laže poiskali pomoč, če boste ocenili, da jo potrebujete.

lp

Hvala za linke in lahko potemtakem razberem da imam simptome socialna fobije. In kaj naj sedaj? Malo čudno mi je iti k osebni zdravnici ali mi lahko pomaga ona ali me mora poslati h kakšnemu psihiatru, kar si ne želim preveč iti k psihiatru. Mam pa šeeno vprašanje glede tablet za to fobijo. Ali obstajajo prav konkretno tablete za to ali se tudi ta fobija zdravi z raznimi antidepresivi, lahko rečem da nad antidepresivi nisem preveč navdušen, zato vprašanje. Najlepša hvala za odgovor!!

Toplo priporočam knjigo Teorija izbire in relativno teorijo od avtorja (Williem Glosser )

ta knjiga je res krasna, priporočam jo vsem ljudem, ne le tistim, ki so trenutno v kakšnih težavah.

New Report

Close