Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza izlet

izlet

Iscem nekoga, ki zna uživati v naravi (in se mu ne mudi preveč) za izlet v hribe, na gričke ali v doline, tako recimo za dva tri dni v naslednjem tednu.

Ker se oglašam prvič se spodobi, da se predstavim. Imam 33 let (skoraj), tezave povezane z MS pa sem prvič opazil leta 91. Po daljsem obdobju mirovanja oz. občasnih blažjih zagonov, se je lanskega avgusta začel močnejši zagon, ki je precej vplival na mojo hojo in utrudljivost. Diagnozo “mielinska bolezen” so v oktobru zamenjali z blažjo obliko MS in predpisali Betaferon.

Ker zaradi omenjenih tezav tezko najdem družbo za take “podvige” torej poskušam še na tej strani.

En lep pozdrav vsem

Najprej malo povej, od kod si. Pa lahko se pridružiš na enem sprehodku, srečanju, za katerega se bomo, upam, kmalu dogovorili. Se spoznamo, dogovorimo, izvedemo.

pozdravljen, Bor!

tudi mene zanima iz katerega konca Slovenije si. če sva blizu, se ti rada kdaj pridružim. stara sem 29.

mimogrede, imaš zelo lepo ime!

Konec je Ljubljana, natančneje Koseze. Priznam torej, da se ob delovnikih najpogosteje “sprehajam” ob Koseškem bajerju, kar pa ni ovira, da ne bi šel tudi kam drugam. Ob vikendih ima domišlija večji hod, žal večjega kot moje noge. (Triglav, pa tudi kaj nižjega, tako odpade).
Z veseljem se pridružim tudi srečanju, sprehodu za katerega se dogovarjate. V pričakovanju odgovora, vsem en lep pozdrav.

piši mi na moj mail skrit za nickom, da si izmenjava tel. št.
Koseze … o tem bova rekla kako privat

New Report

Close