Izkušnje z EFT

Pozdravljeni.

Tokrat je o svojih izkušnjah z metodo EFT poročal Marko iz Ljubljane:

“Po izobrazbi sem univ .dipl. ekonomist in narava mojega dela je močno povezana z računalnikom. Vsak delovni dan preživim v pisarni 7-9 ur za računalnikom. Več let zapored sem pri delu čutil utrujenost oči, občutek “suhega očesa” in neprijetno pekočo bolečino, ki je to spremljala. Težave so bile največje pozimi, ko je suh zrak, temnejši dnevi in pri delu uporabljamo še umetno svetlobo. Dodatno so moje težave povečevala stresna obdobja in ogromno dela, ko sem bil na tesnem z zaključevanjem nalog v roku. Večkrat se mi je tudi ponovilo vnetje žlez, ki izločajo solze in takrat je bilo najhujše. Pekoče bolečine sem imel skozi cel dan.

Po priporočilu oftamologov sem poskušal z različnimi kapljicami, ki so mi jih priporočali, krpicami za nego oči, gretjem oči in umetnimi solzami, vendar se je težava samo umirila, ko pa se je oko na to navadilo je bilo še slabše. Pred slabim mesecem sem se odločil za EFT terapijo pri Mojci Nendl, tapkala sva na težave suhega očesa, stres in preobremenjenost oči zaradi računalnika. Rezultati so bili hitro opazni. Občutki suhega očesa in s tem povezane bolečine so izginile in spet sem imel več lastnih solz. Zelo sem vesel, da sem se odločil za ta korak, saj se je s tem bistveno izboljšala kvaliteta mojega življenja.”

Za več informacij na temo bolečin kliknite: http://eft.si/lajsanje-bolecin/ , na temo stresa pa vas vabim, da obiščete naslednjo povezavo: http://eft.si

Prepričani smo, da vam bodo naše terapije koristile in vam omogočile, da začnete popolnoma uživati v življenju.

Mojca Nendl, dipl. org., Eft terapevtka

Še eno pismo, ki smo ga prejeli:

Pozdravljeni.

Zelo sem vesela, da lahko v težkih situacijah pomagam komu do ponovnega smeha, do majhnih radosti in predvsem do ponovne volje do življenja. Hvaležna sem, da EFT dela čudeže.

Hvaležna pa je tudi gospa Brigita, ki je na EFT terapijo prišla z namenom, da je to še njena edina možnost in pot do izboljšanja njenih težav. Preberite si, kaj je povedala.

****

“Začela sem se počutiti neznansko utrujeno, zaspano in brezvoljno. Bilo je tako nenavadno, da me je postalo strah, kaj se dogaja. Močan strah je povzročil panični napad. Moj svet se je skrčil, vse skupaj je bilo kot v najhujših nočnih morah. Zdelo se mi je, kot da se pogrezam in da me bo zmanjkalo …

Začela sem tavati od specialista do specialista, vendar brez uspeha. Dobila sem le psihiatrično diagnozo anksioznost z depresijo.

Potem mi je prijateljica, ki je sicer moja osebna zdravnica, priporočila tapkanje. Obupana sem poskusila še to možnost. Poiskala sem EFT pomoč in z EFT terapevtko sva začeli sva delati na mojih problemih s psiho. Jaz psihične probleme namreč nisem jemala kot nekaj resnega. Fizično sem bila čisto na dnu. Vendar sem dala skozi ogromno preiskav, ki pa so potrjevale, da je vse v najlepšem redu. Bila sem na robu obupa.

Na tapkanju mi je terapevtka med drugimi težavami odkrila, da imam strah pred boleznijo. To drži, saj sem ga še kot otrok prevzela od mame. Prav to je vzrok mojih današnjih psihičnih težav. Bilo je težko, na začetku sem imela tudi probleme s tem, kako naj sedim na terapiji, tako omotična sem bila. Postopoma, ko sva tapkali, sem osvajala nove vzorce in se počutila vedno bolje, iz ure v uro. Bilo je veliko olajšanje, ampak do popolne ozdravitve se mi je zdelo še daleč. Panični napadi so se najprej zmanjšali, po nekaj EFT terapijah pa celo izginili.

K sreči sem po dveh mesecih že delala v službi za poln delovni čas, po pol leta pa sem bila spet jaz, polna energije in življenjskega zagona. Zdaj me ni več strah. Sem pa zelo hvaležna za EFT izkušnjo in za terapevtko, ki me je popeljala na pot do pomembnih osebnostnih sprememb.”

Hvaležna Brigita

PS: Se tudi vam dogajajo podobni simptomi? Preberite si kaj več o tem tukaj:

Iz izkušenj pri EFT lahko povem, da metoda ni neka znanost, jo je pa treba nekaj časa preizkušati, da vidiš kaj učinkuje. Jaz jo uporabljam, ko me začne kaj ribat (jeza, tesnoba, prizadetost , živčnost, raztersenost itd.), začnem tapkati (brez za bi izgovarjal kakšne stavke, izgovarjam jih le v mislih), še bolj pa se medtem osedotočim na občutke in tapkam, 2 kroga po točkah in mine. Tapkam pa ne na zalogo, ampak, ko se čustvo oz. občutek pojavi ga stapkam. In to je to, je učinkovito.

New Report

Close