Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF MB AVGUST 2015- prvi posvet in prvi začetki

IVF MB AVGUST 2015- prvi posvet in prvi začetki

Lep pozdrav sotrpinke, ker sem nova glede IVF me zanimajo nekatere stvari. Avgusta sedaj sva imela prvi posvet. Isti dan sem jaz dala kri, ker sem bila ravno 2. dan cikla. 28.8 moreš še dati kri za progesteron. Po naslednji menstruaciji imam UZ. Zanima me ali vsaka dobi KT ? Ali je to odvisno od vzroka? Pri nama vema da ima mož slab spermiogram. Branje izvidov imava 13.11. Hvala za odgovore.

Najbrž te bodo dali takoj na IVF glede na to da ima mož slabe rezultate. V postopkih IVF imajo ponavadi vse KT, nas lažje uvrščajo med postopki.

Sarras pri nama je tudi bil slab spermiogram, tako da sva kar bila napotena na ICSI postopek, tako da računaj, če ne bo komplikacij, od prvega posveta pa do prenosa cca 7 mesecev. Tako je bilo pri nama.

super, pa sta vidve še v postopku ali je ratalo? Veseli me, da se je končno premaknilo naprej. to čakanje 5 mesecev me je ubijalo. (še dobro da je bil dopust vmes) . Javita se kako daleč sta vidve.

Jaz sem trenutno na KT, zadnjo spijem 6.9., 10.9. UZ, nato pa pikanje. Je pa to moj prvi postopek, IcSI pa zaradi počasnih partnerjevih plavalcev. Posvet, kako tebi kaže?

Ojla punce…tudi jaz vi se vam pridruzila…tudi sama se bom podala v boje…naju caka icsi postopek.prvic
Kam hodite na posvete?midva si si izbrala dr.Reša…lp

Pozdravljena mala85! Nama je bila kar dodeljena dr. Vida Gavrič, mogoče bi si lahko izbrala, nevem, mi pa ni žal, ker je dr. Gavrič čudovita! Sva zelo zadovoljna z njo. Sicer pa, saj ni važno kateri doktor je, vsi so strokovnjaki, edino kar je pomembno je, da rata � srecno tudi tebi!

New Report

Close