Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF MAJ/JUNIJ 2016

IVF MAJ/JUNIJ 2016

Miška123, a res?! kje si imela transfer? Da nisva bili skupaj? 🙂

Aja, eh, šele zdaj videla, da si ti tista, ki se je že oglasila 🙂
Skupaj nam bo lažje.
Hvala ursa37

Ursa37 se že oglašam ;). Malina, Marika hvala za čestitke ;)…moje stanje sledeče…prsi boleče, polne žil, zvečer napihnjena, kot da sem v 4 mesecu ;)…slabo zaenkrat še nič (trkam na les), rahli glavoboli, tu in tam pa malo rahlih krčev. Dajte mi napisat ali vse to spada zraven k nosečnosti? Saj veste, kje je še 7.7. za ultrazvok. Za vse držim pestike in mislim prav na vse, ki se bodrimo :)…ursa37 čakam na dan in uro našega zmenka :-*

Lp ISABELA

A smo se sploh razumele? 🙂
Jaz vem da sem noseca, nisem cakala na krvnega…od petka delam teste vsak dan so moc ejse crtice….krvni mi bo, upam, samo potrdil kar ze vem 🙂

Isabela ja to vse spada zraven.
Mene so v lrvi n bolele joske noro ze pred testom, imela sem krce v maternici non stop….
Zdaj me prsi ne bolijo nic, mrci pridejo in gredo, boli me kriz, imam napade volcje lakote ko bi hladilnik snedla…to mi je cisto nepoznano. Da te popade taksna lakota, noro…. 🙂

Drage moje. Da se vam po dolgem casu oglasim in vsem, ki ste docakale svoje pluse iskreno cestitam, tiste, ki pa se cakate pa verjemite v to da bo uspelo. Letos je cudovito leto, kitajsko leto opice to pa prinasa same nove cudovite stvari 🙂 ( ja noo, veliko casa imam hehe).
Kot sem ze enkrat napisala prvi uz na GK imam v petek 1.7. se je pa zgodilo to da sem prejsnji petek v sluzbi … na papirju videla tak roza flekec…joj kako sem se ustrasila in sem na vrat na nos letela k svoji ginekologinji. Se sreca je delala dopoldne. Ko ima zensla celo pateto zunajmaternicnih nosecnosti je normalno, da te vsaka sprememba vrze iz tira. No, pridem jaz h ginek, me pregleda, naredi UZ in glej ga ti SRCEK utripa 🙂 lepo v maternici…SUPER! :))) Maternica je cista brez tekocin kot pravijo in glede na to da je izscedek prisoten se sploh ne ve od kod je. Ginek je rekla da iz maternice ni, ne ve pa od kod je, za ugnezditveno je pa malo pozno. Naj povem da so mi vstavili 2 blastocisti 5.dan in ocitno se je prijela ena.
No sedaj sem na bolniski cakam petek, da bo vse po protokolu..:))))

Znakov nimam prav nobenih, nic, nada in komaj cakam petek da mi potrdijo to kar ze vem, saj se mi zdi kot bi mozgani videli in slisali to kar so hoteli..

Redno vas berem in navijam za vas!
Poljubcki in objemcki…

Drage moje 🙂
Isabela pa še kako paše zraven :), upaj, da te slabost tako ne ohromi, da nič ne boš mogla 🙂 , ker to je grooozen občutek. Ne veš kaj bi sam s sabo. Datum, uro izkalkuliram danes 😉 in sporočim zvečer.
Ivana to ni ne kitajsko leto, še manj vpliv opice 😉 to je energija iz foruma.
Marika, Miška zdaj sta vi dve na vrsti, ki vaju čakamo, da potrdita mojo hipotezo iz prejšnjega stavka 😉 . Zato smo tudi tako brane.
Pozdravček vsem tudi tem ki nas po tihem berete :), mojim “forumkam” pa cmok

Kako lepo je prebrati, da je vsak dan več pluskov! 🙂 Ženske smo res močna bitja (ok, ko nas nihče ne gleda, se tudi zjokamo) ampak zmoremo veliko! Sploh pa je lepo videti, da v takih trenutkih pomagate še ostalim puncam…že samo ena pozitivna beseda lahko pomeni veliko.
Punce, super ste!
Marika, midve bova pa skupaj odštevali do krvnega… 😉

Evo me s kalkulacijo 😉 za zmenek.
A se dobimo 11. julija ob 10h zjutraj na vrtu tete Fride v Evroparku?
Jaz bom tam in vas pričakujem. Kdo bo še tam :)? Isabela, to vem :). Kaj pa ostale?

Objemček in cmok

Malina, oprosti, očitno sem res nekaj zabluzila, ko sem brala komentarje. Kakorkoli, važno, da vse poteka tako kot mora!
ursa37 – uiuiuiu za datum! Edino jaz sem tak čas v službi. 🙁 razen če si nekaj namislim in smuknem vsaj za pol urce do vas. 🙂 Moram naštudirat.
miška123, tako je … midve pa skupaj odštevava. Kako si? Kak znakec? Karkoli? Pri meni nič.

Dobro jutro babe 🙂
Marika, kdaj pa imaš malico? Kdaj bi pa tebi bilo najboljše?
Sicer pa mogoče še katera ne bo mogla pa bi rada prišla pa se bomo pač drugače dogovorile 🙂 . Nobenih težav ni in za vse je rešitev. Sej veš kako sem ob eni priliki rekla.
No babe moje, sporočite še ve katera bi rada prišla in kdaj bi ji bilo najboljše. Večina bo prevagala. Jaz se bom pa prilagodila ;).
Cmoček

Pozdravljene zenske!:) Z veseljem bi se vam pridruzila pa sem zal iz cisto drugega konca Slovenije. Eno kepco vec se zame pa naj bo cokoladni :))
:*

Ivana a si ti primorka? Ker jaz sem tudi. In sem večkrat na primorskem pri starših tako, da lahko greva na čokoladni sladoled nekje ob obali v Kopru 😉 . Sem pozabila ime tiste fine slaščičarne, pa ne čist ob obali, sej veš na katero mislim.

Dobro jutro,
ne, saj ni panike, ursa37 – se bom že prilagodila, ker tudi malico imamo ob različnih časih – smo manjša ekipa in potem gremo vedno skupaj. Drugače pa delam do 15h in zatem sem free 🙂

Jaz imam žal slabo novico..nisem dočakala krvnega testa. Menstruacija me je žal prej obiskala. Danes je 9. Dan po transferju. Naredila test za vsak slučaj..pokazal je velik minus. Ginekologinja mi še kar daje neko upanje, da naj naredim krvnega ampak enostavno vem, da žal ni ratalo.
Marika, zate pa še vedno držim pesti in ti želim en velik plusek.
Bi pa z veseljem prišla na srečanje ampak trenutno nisem pri volji do ničesar. Pozdravček

Miska123 ne obupaj! Ostani pozitivna in bori se do konca za svojo pikico, uspelo ti bo! Vsaka od nas je dala vsaj enkrat tako razocaranje cez, nekatere celo veckrat..kar pogumno v nove boje, bos videla da bo vse dobro!

Ursa sem iz gorenjskega konca, skoraj cisto severozahodno 🙂 Lahko se dobimo na morju ja, dobra ideja 🙂

miška123…držim pesti, da bo na koncu vse OK. Mislim nate, drži se!

Lp ISABELA

Miška. Težko je najti besede, ki bi zdaj v tem trenutku lahko vlile nekaj več, a da te ne bi znervirale in da se ne bi ob njih počutila vse prej kot dobro.
Ženske smo res močna bitja (ok, ko nas nihče ne gleda, se tudi zjokamo) ampak zmoremo veliko! To je tvoj stavek, tvoje besede. NI potrebno veliko dodati, ker se do popolnosti strinjam z njim.
Moraš pa vedeti, da v tem nisi sama. In sem prepričana, da me ko smo aktivne na tem forumu je ravno tako zadela ta tvoja ne dobra novica. Zato Miška pridi na srečanje, pridi, da te objamemo.
In nekaj vedi, BOŠ MAMI. BOŠ.
Velik objem in cmok

Čestitke vsem, ki vam je uspelo :). Držim pa pesti (tudi sebi) vsem ostalim, ki vam/nam še bo uspelo. Vsem skupaj pa želim veliko pozitivne energije.

Draga Miska! Iskreno mi je žal in res ni besed, ki bi te potolažile. Nekako sem upala, da nama skupaj uspe in bova 7.7. skupaj praznovali. Sicer bi rekla, da še upaj, ampak verjetno bi v teh dneh že krvavitev ponehala, če bi bila samo prehodna. Ne vem … tudi sama nisem več prepričana, kako je z menoj. Včeraj sem imela zvečer kar močan občutek prihoda menstruacije – tolikšnega, da sem vsakih nekaj minut hodila gledat, če je že. Pa ni bilo nič. Ampak pri meni jo verjetno Estima in Estrofen uspešno zavirata. Tako da se tudi jaz 7.7. vedno bolj bojim – bojim se bit spet razočarana, ko mi sporočijo rezutat. 🙁

New Report

Close