Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

Neučakana
ja, na bolniški si do prenosa in potem 3 dni po prenosu.. Vsaj v Lj..

maja2020
dobrodošla in čestitke 🥰

Hana41
žal mi je, da ni šlo po načrtih, naslednjič bo bolje 🤞🍀drugače pa če je krvavitev močnejša kot pri M, si zelo napihnjena pravijo da je bolje, da se grešnazaj pokazat..

Jst iskreno komaj čakam jutri ker imam res slab občutek 😅 včasih je to dobro pravjo.. 🤞

No pa sem le dobila rdečko. Sm se kar malo oddahnila. Drugače bi blo spet kaj narobe. No v sredo mam UZ, da vidijo če so jajčniki na nuli. Potem pa naprej….

Polix
ni ae treba posebej naročit. Delajo od 8-12h. Greš tja, daš kri in dobiš izvide v 7 dneh. Tudi po mailu pošljejo. Meni se zdi vredno, da ne čakaš na 3 ss, preden te uradna medicina to testira.. Lahko pa probaš pri svoji ginekologinji, če ti da napotnico.

N150128
kako kaze?…so dobre novičke 😍🤰🏽🤞🏽🍀…upam da nas razveselis za lep zakljucek vikenda ☺️

Živjo punce, danes sem tudi jaz začela s špikanjem v Dravljah..za enkrat se počutim kot,da ne bi bilo nič in upam,da bo tudi v prihodnjih dneh tako 😊 V soboto imam prvi UZ,potem bomo videli kako najprej. Srečno vsem, držim pesti za vse,ki vas v teh dneh čaka punkcija/transfer. 🤗

21Baby
transfer je za mano in grejem malo pikico edino borko, ki je preživela 😁 od 5h celic sta bili 2 nezreli, 3 so se oplodile ampak propadle mislim da med 3 in 4 dnevom..

Upanje2
super, držim pesti, da bo v sredo vse ok da lahko nadaljuješ

Srečno vsem🥰🍀

N150218
dobro grej pikico, drzim pesti ❤️
Zvezdica08
pri komu pa si vodena v dravljah? Katere hormone imaš? Tudi jaz sem v dravljah ampak imam v torek ze transfer. Komaj cakam da izvem koliko celic se je oplodilo.. Vso srečo 😊

Toskanska, drugače sem pri Lomškovi, danes sem injekcije prevzela pri Rešu,ker je vikend..imam pa Bemfolo 225 in Diphereline (ker Gonapeptyl niso imeli). Kako je pri tebi? Srečno! 🤗

N150218 vau pikica… Držim pesti za plusek.

Zvezdica08, jaz sem pri uršuli Reš, prav tako sem imela bemfolo (3 dni 375,nato 300) in pa gonapeptyl, je pa to moj 4 postopek. Imela sem 11 celic. Srečno in poročaj kako bo 😉

Toskanska hvala, pri meni je prvi postopek. srečno tudi tebi! 🤗

N150128
jujjj kok lepo, naj pikica obstane in da nam cez par dni sporocis lepo novicko 🥰

Punce vsem zelim cim bolj uspesno spikanje in transfercke 🤞🏽🍀👶🏼👶🏼👶🏼

polix
jaz sem mela podobno zgodbo ampak obratni vrstni red in en SS več od tebe in sem končno zvedla, da je problem genetika… tko da ja, če bi lahko kej za nazaj spremenila je to, da bi šla prej delat genetiko… srečno

21baby,
hitro sem bila bolje, na dan punkcije sem krvavela,ampak se je ze proti veceru ustavilo, sem sla naslednji dan tudi ze na sprehod.
zvezdica8,
srečno!
N150218,
juhej, ravno zaradi tebe sem prisla dnaes gor, da vidim, kako je slo. Odlicno! Naj gre srečno zdaj to pluska na testu!
Toskanska,
ti pa v torek transefer, vso srečo tudi tebi!

N150128
Lepo grej pikico! Držim pesti za plusek. Kdaj ima krvnega?

Srečno

Zvezdica08!

Moj drugi UZ ni bil ravno ok. Folikel, za katerega sem na prvem UZ očitno napačno slišala, da je bil 18, je bil v resnici 8. Za punkcijo v torek naj bi bil tako samo en primeren :/ A je možno, da se do takrat kaj spremeni?

Upanje2
od ss v juliju 2020 me skozi celoten cikel orng bolijo jajčniki. Pred postopkom v oktobru me niso gledali, tako, da sem naprosila za pregled pred novim. Držim pesti zate v sredo.

Hana41
Žal mi je, da se ni izšlo. Mogoče pa s Clomidom kaj uspe. Moja kolegica je vse tri svoje fantke dobila zaradi teh tabletk…

N150128
Lepo grej in držim pesti za +

No, nama kot kaze CB (14.dan po FET) ni uspelo; domnevam da za 14.dan ni potreben jutranji urin. ocitno sva bil tokrat preoptimisticna, ker sem po svezem krvavela ze 10.dan in sem ocitno tokrat imela “lazno” upanje

so vas po dolocenem st.ivfov narocili na kake dodatne preiskave? po kakem?
to je bil najin prvi z enim svezim in enim zamrznjenim prenosom.

Momo23, hvaaalaaa

Punce, hvala vsem iz srca 🥰🤞

lucy123
krvnega imam 15.2. direkt na rojstni dan od mojega 😁 možnosti so seveda vedno, probaj danes še spit eno pivo pravjo nekatere, da pomaga..

Nevem zakaj ampak dans je bla noč grozna 🤦‍♀️ celo noč sm se zbujala, se potila kokr da bi mela vročino, jajčniki so me špikal.. Uglavnem čist čudna noč 😅😴

Evy
žal mi je, če se ni izšlo, vseeno pa pojdi na krvnega.. Kokr vem dajo po 3 neuspelih poskusih na dodatne genetske teste oba s partnerjem..

New Report

Close