IVF/ICSI/IUI 2021
Danes sem imela prvi UZ po 7ih dneh špikanja. Na enem jajčniku so bili vidni folikli velikosti 13, 15, 18. Po eden vsake veilkosti. Se niti ne spomnim, če je omenila še kakšne manjše. Na drugem pa je videla samo nekaj mini mini foliklov. Pa še to ni bila čisto prepričana. Naslednji UZ imam v soboto. Prvič grem skozi to in niti ne vem kaj naj si mislim …
Živjo, če bo kateri koristila informacija, danes sem imela punkcijo pri uršuli Reš, res je hitro minilo, ni bilo boleče, sicer sem doma vzela en lekadol, ampak moram reči da je zelo lepo delala, lepše kot Reš. Imela sem 11 celic, pa je bilo ze konec punkcije, ko sem mislila da sva končali šele en jajčnik. Vesela😊 transfer bom imela 5.dan.
Zanima me katere hormone imate za spikanje? Jaz sem imela tokrat bemfolo, prej pa 2xpuregon,1x bemfolo. Upam da tokrat uspe. Sem pa tudi jedla malo vec vitaminov, antioksidante, oba sva jedla profertil. Srečno vsem 🍀
Pozdravljene še z moje strani, tudi jaz sem novinka tukaj in tudi novinka v celi situaciji 🤷♀️
Midva se trudiva zanosit ze leto in pol.. ker ni se uspelo, sva dala cez osnovne preiskave – torej jaz hormonske preiskave in UZ, mož pa spermiogram (2 krat). Težava je spermiogram, jaz sem (kot zaenkrat kaže) ok. Kakorkoli, v začetku februarja bi morala imet pregled na GK Lj, verjetno bolj kot posvet po vseh do sedaj zbranih izvidih.. nazadnje mi je ginek. sicer rekla, da bomo šli v boj z epruvetko. Če prav razumem je to IVF kajne?
Uglavnem, zdaj so mi zaradi korone odpovedali termin in čakam klic da mi dodelijo novega. Ali katera ve za koliko časa se prestavijo termini?
Ter še, kako je potem v grobem naprej postopek? Če predpostavljam da se na pregledu odloči ginek. za IVF… kaj še vse sledi in koliko približno traja vse do začetka postopka?
Hvala že vnaprej 🙂
Najbolj iskreno in močno držim pesti, da bo leto 2021 polno magičnih pluskov za vse, ki si tega najbolj želimo! 🍀🍀
Welcome
Punce stiskam pesti za vse 🙂