Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2020

IVF/ICSI/IUI 2020

Jejj sej pol se bo… Vse lepo zelim.. ❤️❤️

Enako tudi tebi 🥰🐞🍀

Evo danes začela z injekcijami. Prvič me je bilo zelo strah… Zdaj grem z optimizmom in veseljem. Upam, da takšno razpoloženje ostane. Ker je bilo govora o punkciji. Sem imela samo injekcijo pri dr. Rešu. Ni bilo hujšega, bolečina minimalna. Bolelo me je potem popoldne. Pridelala sem 8 jajčec, 6 je bilo uporabnih, samo 2 sta se oplodili. Žal postopek ni bil uspešen. Sedaj imam drugo terapijo, moram si vsak dan dat 3 injekcije 🙈 držim 👊 za vse soborke 💪

Aja a še katero muči glavobol med prejemanjem injekcij? Mene danes kar ne popusti 🙈

sabrina
Glede punkcije moraš vedeti, da je to bila le moja izkušnja in da večina žensk pravi, da je punkcija pri Rešu čisto OK, se pravi le “neprijetna” in zelo malo boleča, vzdržna. Leto dni nazaj (ne vem kako je zdaj) je Reševa hči punkcije opravljala ob četrtkih, Lomškova ob sredah, medtem ko vse preostale dni Reš osebno, kar pomeni, da je veliko več šans, da “trofneš” Reša. Tudi ena moja prijateljica je imela pri Rešu in je rekla, da je bilo čisto vzdržno. No, jaz sem vedela, da bom naletela na njegovo hči, pa sem vseeno dala priložnost, me prej ni tako skrbelo zaradi tega ker bi ona izvajala. Priložnost sem dala, ampak je ne bi več ponovila. Pri drugem postopku nisem niti želela tvegati, da bi preverjala, kako pa zgleda to pri Rešu (če bi uspela naleteti nanj ;). Kot zanimivost naj omenim, da je bila tudi zadnja punkcija (pod narkozo) v četrtek; očitno so mi bili četrtki usojeni.
Vse dobro želim!

Evo danes sem imela krvni test – in po pričakovanjih je negativen. Nehala sm jest tablete pa utrogestan, upam da čimprej prude M, ker me že cel teden crvici in zvija.. Sm ze pisala v Leonišče da se naročim za novo napotnico.. Upam da bom že februarja v drugem IVF postopku 😊 edina dobra stvar je – žur za novo leto (pod žur mislim alkohol 😂 ker ga že več k eno leto ne pijem)..

brb197
prideš v sprejemno pisarno da dobiš nalepke in potem greš tja kjer si dobila injekcije, in te peljejo nasptoti v kabinet in ti vzamejo kri. Pokličeš po 13ti uri za rezultat in nadaljnja navodila 😉

scorpionka
žal mi je ☹️☹️☹️.. Ampak glej pozitivno naprej tisto kar si želiš vedno pride ob pravem casu🥰🥰🥰

Hej hej.. Dejte mi nekaj povedat.. Sem pisala da se naročim, da bom dobila napotnico za nov postopek IVF in mi napišejo da sm naročena 5.marca 2021.. A to resno al kaj? Ker potem še itak čakaš 2 ciklusa ker vedno je neki “narobe”. A dejansko rabim bit narocena pri Gin ali mi lahko samo elektronsko napotnico da in je to to.. Sm nekak upala da marca začnem z novim postopkom, ne da pol čakam še 2 meseca 😏 sm pa danes dobila mal izcedka, tko da bo pomoje kmal M (juhu, da me neha zvijat 😁).

brb197
kako je šel krvni?

scorpionka
Če prav razumem, si želela samo, da ti ginekologinja podaljša napotnico za IVF (oziroma izda novo) in te je naročila v marcu? Ker ta je kar bosa. Meni je podaljšala v istem dnevu preko e-napotnice. Nič nisem čakala.

Scorpionka, zal mi je za rezultat. Bomo drzali pesti spet ob naslednjem postopku. Gremo dalje, ni druge. Drzi se 🤗

Za napotnico sem jaz samo klicala, pa so mi dali novo, potem pa javila na kliniko preko maila, da so jo aktivirali. Mislim, da ni nobene potrebe po tem, da cakas do marca. Pisi se enkrat, naj to samo napotnico novo odprejo.

Jaz bom tudi cakala na nov postopek do drugega leta. Sem dobila vceraj M in malo potipala, ce bi se lahko ze vkljucila, pa sem dobila odgovor, da sem na cakalni listi in da me bodo obvestili, kdaj bo mozno. In spet cakat, kaj hoces. Se pa kljub vsemu veselim praznikov in kuhanega vina, da malo zameglim spomin na neizpolnjene zelje 😅

Marsena, kako se kaj drzis? Se prides kaj pogledat sem? Upam, da si ok, se veckrat spomnim nate.

Jst pa še vedno nisem dobila nobenga odgovora iz leonišča😩

Ppzdravljene,

Bila sva na prvem posvetu, kjer sva dobila en kup napotnic. Vse so mi dokaj jasne, razen ene za nuklearno medicino. Mi lahko prosim pomagate kaksna preiskava je to in ce se moram to naprej narocit ali lahko kar pridem tja. Pod opombami nic ne pise za kaksno preiskavo bi naj slo.

Hvala vam za pomoc in za vsako od vas iz srca drzim pesti za en velik plus

Ekola pa so danes se s krvnim testom potrdili nosečnost 🥰 zdaj pa čakamo na UZ, naj bi bil čez dobra 2 tedna ❤️

scorpionka,
te čist stekam, v Leoniscu niso normalni s tem čakanjem… Jaz sem okrog 2 meseca čakala, da pridem do Drobniča za tiste 3 minute, da mi da napotnico za nov postopek 🙄 ampak se je očitno splačalo čakat 😁

Brb197 čestitke

maja2020

Hvala za obrazložitev… Upam, da ne naletiš več na take izkušnje. 🐞🍀
Jutri imam šele prvi UZ po 5inekciji..tko da komaj čakam da bo ta punkcija za mano, da se je rešim.. 😁Pa da božiček reče noseča ste… 🙃😊In da bom lahko na koncu rekla eehh ni bla ta punkcija tok huda… . 🙃
Čestitam za pluske, za druge držim fige in da bo božič vsem prinesel lepe novice, uspehe.. Itd. 🍀🐞🎄

Pozdravljene

je katera imela reakcijo na inekcijo z zdravilom cetrotide.? Namreč danes sm Mela UZ, folikoli lepo rastejo v petek spet UZ ce bo tko v nedeljo punkcija.Dobila sm danes inekcijo novo cetrotide.. Takoj po vbodu me. Je začelo srbeti in imam rdec trebuh oz. En krog rdec pri vbodu res srbi.. A bi mogla klicat pa povedat vrjetno je to ena reakcija alergija al Pa kej.. Al mine to srbenje… Pa rdečina… 😔
Jutri si morem se eno to dat.. V petek pa sm spet na UZ…

jaz sem imela sicer Orgalutran, ki ima isto funkcijo kot cetrotide, in je tudi srbelo prvic. pri naslednjih uporabah sem takoj zacela hladiti z ledom in skorajda bi bilo reakcije.

ce bo slo zgolj za kozno reakcijo in neprijetno srbecico, po mojem mnenju ne rabis skrbeti 🙂

sabrina,
pri teh je normalno, da malo bolj pečejo, ampak rdečica hitro mine. Kar pogumno in srečno do konca 🐞🍀

Heii punce… danes sem imela prenos…nemorm verjet vseh 5 celic se je lepo oplodilo…🙂zdej pa grejem 2 pikice🙃veselaa fulll

Heiii

Hvaaallaaa punce je minilo ja po parih urah… 😁👌
Zdj pa sam Pozitivno naprej…
..

Jagoda1212
dobro jih grej.. Srečno tud ostalim… 🐞🍀🐞🤞🤞🙃🙃😊😊

New Report

Close