IVF/ICSI/IUI 2020
Me je pa danes zjutri tok zabil, da sm ze misnla da je M pritekla.. Tko da dejansko je tak filing ko pred menstro, razen spikanja na levi strani.. Sploh ne vem ce upam test delat.. Menstro naj bi jutri dobila (po koledarju) sam zarad hormonov najbrž lih ni oz ne bo tako.. Še kr pa upam na pozitiven rezultat…
Jaz sploh ne vem, kdaj naj bi m. Prišla. V 1.postopku po gonalu brez prenosa je prišla že 23.dan ciklusa. Po prenosu zamrznjencka pa 31.dan cikla. Zdaj po koktejlu vseh hormonov pa ne vem, sicer imam dokaj redne, od 28 do 30 dni 😁 no vsekakor upam, da je sploh ne bo 😁 kdaj potem delava test? V sredo? 😁 Upam, da nama uspe 🐞🍀 je pa vsak dan bolj mukotrpno tole čakanje 🙄
Danes sem imela punkcijo, 6 celic, bomo vidli v četrtek rezultat današnjega dne.. Septembra jih je blo 8, 5 preživelih, 1 oplojena, test –
Par let nazaj pa je bilo vedno max 4 celice, od tega drugi postopek uspesen🤰❤️
Mam pa kr fajn razboleno, brez vsega, prejle sem en nalgesin vzela, bo treba še enga pomoje.
Je pa partnerja psiha izdala, komaj da je dal seme🙆♀️dobro da smo blizu doma, da je v miru zrihtal🤦♀️😂
Jaz sem bila na dveh postopkih pri Rešu. Ful zadovolna z vsem. Sploh z odnosom in čakalnimi vrstami. Če boš šla v Leonišče ti povem, da rabiš jeklene živce za vse zadeve.. Traja sto let, neodzivni vsi razen sestra Bernarda, ki je top šit. Ostalo poden živ. Jaz nažalost nimam več opcije opravljat postopkov v Dravljah, če ne se nebi nikoli prestavila v LJ. Raj bi šla v tujino…Srečno!
Ojoj žal mi je, ne obupat boš vidla da enkrat pa bo debel ➕❤️❤️
Js sem pri 34h prvič zanosila, mož slab spermiogram, jaz načeloma ok, razen leta, tudi jaz sem bila zadovoljna z dr. Rešem, prav pogrešala ga bom, navadila sem se nanj ceprav včasih kej mimo useka. 😃Evo septembra sem mela ➖, sem takoj klicala če lahko novembra pridem da mi bolj ustreza kot december. Brez problema. Res super. Jutri zadnji transfer, da vidimo, kaj smo pridelali❤️😃🍀🍀