IVF/ICSI/IUI 2019
Hvala vsem! 🤗😊🤗
Vita, zdaj pa verjetno že greješ svoja dva pingota 🐧🐧! 🤗 Držim pesti, da se fino vgnezdita! 🐞🍀🤞
Aa88, jaz sem po transferju običajno doma 3 dni, kolikor priporočajo na GKLJ.
Loti, znaki so bili do zdaj pri meni vedno enaki oz. vsaj ful podobni tako v uspešnih kot v neuspešnih postopkih, tako da sem se na znake iz previdnosti raje kar nehala zanašat..🙂 Jih je pa itak nemogoče odmislit, ko čakaš na test. Čeprav vem, da se na njih ne morem zanašat, jih še vedno vsakič čist preveč analiziram🙈😊
Loti, meni so se v vseh postopkih pojavli blagi krči približno tretji dan po transferju, kmalu po krčih se je pojavila še napihnjenost,.. napihnjena sem še zdaj, krče oz. tisti občutek, kot da počasi prihaja menstruacija, pa je zdaj zamenjal en rahlo drugačen občutek v maternici, ko čutiš, da se nekaj dogaja, pa to niso ravno menstrualni krči.. ne znam opisat..😊🙈
Te pa popolnoma razumem, ta čas po transferju je res težek. Jaz se takrat težko s čimerkoli zamotim, tud v službi mi takrat misli nenehno uhajajo samo k razmišljanju o tem, a bo ratalo al ne, pa kaj kak znak pomeni in podobne stvari… Težko je, ampak itak nimamo druge, kot da nekako preguramo te dni 💪🤗 Bi blo pa fino, če bi se lahko do testa po vzoru medvedov kar v hibernacijo spravle ☺
Pozdravljene punce
Malo sem se umaknila iz foruma po januarskem cetrtem neuspesnem ivf-u. Vas pa berem vsake tolk casa.
Moram povedati, da sem imela en mesec pavze tudi s postopkom. Sedaj cakam in cakam menstruacijo, da gremo v peti postopek in ti šment zamuja, kot nalašč. Sem pa danes naredila test nosečnosti za vsak slučaj, ker pri meni je vse točno na ure in je bil pozitiven. Ne morem verjeti, še sedaj sem v šoku, možek pa tudi. Jutri ponovim, da vidim, če je resnično. Slab spermiogram in nizek AMH. Vse kar sem pa naredila je to, da sva šla k bionergetiku, katerega sva čakala par mesecev, da prideva do njega. Ta mesec sva se resnično ornk sprostila, tud kakšen kozarček preveč sva si privoščila.
Želela sem tole takoj deliti z vami, če je resnično ali pa ni😊🍀🐞
Mamarc bravooooo!! Take zgodbe so mi pa najlepše 🙂
Ja oba pingota se že lepo grejeta pri meni. Zdravnica je bla zelo zadovoljna danes kako dobro je zadela pri prenosu (tole je bil moj 5. ET pa prvič slišim da lahko bolj al pa manj dobro zadaneš… sej čist možn da je tud tko pač blo v hecu ne vem no)… no jst sem vzela kot dober znak hehe 😀
Pa še na uz-ju so mi pokazale moji dve pikici kje sta… tud to prvič.
Sej mogoče je čist tko mal brezveze, ampak men so pa prav dan polepšale 🙂
Zdej pa da se vsaj en vgnezdi in sem zmagala.
KdoNagaja Stanko Filipič je bil. Ravno danes me on pokliče, ne moreš verjet. Bila sem pri njemu po transferju in je rekel, če sedaj ni, naslednjič bo. Res ni uspelo. Takoj prva menstruacija zatem zamuja. Verjamem, da je pomagalo. Malo si preberi o njemu. Jaz sem želela točno njega in kar precej časa čakala termin. Nosečkam in otrokom rad pomaga je rekel.