Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2019

IVF/ICSI/IUI 2019

Hvala vsem! 🤗😊🤗

Vita, zdaj pa verjetno že greješ svoja dva pingota 🐧🐧! 🤗 Držim pesti, da se fino vgnezdita! 🐞🍀🤞

Aa88, jaz sem po transferju običajno doma 3 dni, kolikor priporočajo na GKLJ.

Loti, znaki so bili do zdaj pri meni vedno enaki oz. vsaj ful podobni tako v uspešnih kot v neuspešnih postopkih, tako da sem se na znake iz previdnosti raje kar nehala zanašat..🙂 Jih je pa itak nemogoče odmislit, ko čakaš na test. Čeprav vem, da se na njih ne morem zanašat, jih še vedno vsakič čist preveč analiziram🙈😊

Kiddo dej prosim mal namigni, jaz sem že čist napsihirana, pa dons je šele 3. dan, ne vem kako bom preživela še en teden😂 Nikol še nisem bla taka, do zdej sem bla čist flegma, v tem postopku pa kr nek strah…
Itak je pa še prezgodi za kakršnekoli znake a ne?
Vita držim pesti zate🐞

Loti, meni so se v vseh postopkih pojavli blagi krči približno tretji dan po transferju, kmalu po krčih se je pojavila še napihnjenost,.. napihnjena sem še zdaj, krče oz. tisti občutek, kot da počasi prihaja menstruacija, pa je zdaj zamenjal en rahlo drugačen občutek v maternici, ko čutiš, da se nekaj dogaja, pa to niso ravno menstrualni krči.. ne znam opisat..😊🙈
Te pa popolnoma razumem, ta čas po transferju je res težek. Jaz se takrat težko s čimerkoli zamotim, tud v službi mi takrat misli nenehno uhajajo samo k razmišljanju o tem, a bo ratalo al ne, pa kaj kak znak pomeni in podobne stvari… Težko je, ampak itak nimamo druge, kot da nekako preguramo te dni 💪🤗 Bi blo pa fino, če bi se lahko do testa po vzoru medvedov kar v hibernacijo spravle ☺

Pozdravljene punce
Malo sem se umaknila iz foruma po januarskem cetrtem neuspesnem ivf-u. Vas pa berem vsake tolk casa.
Moram povedati, da sem imela en mesec pavze tudi s postopkom. Sedaj cakam in cakam menstruacijo, da gremo v peti postopek in ti šment zamuja, kot nalašč. Sem pa danes naredila test nosečnosti za vsak slučaj, ker pri meni je vse točno na ure in je bil pozitiven. Ne morem verjeti, še sedaj sem v šoku, možek pa tudi. Jutri ponovim, da vidim, če je resnično. Slab spermiogram in nizek AMH. Vse kar sem pa naredila je to, da sva šla k bionergetiku, katerega sva čakala par mesecev, da prideva do njega. Ta mesec sva se resnično ornk sprostila, tud kakšen kozarček preveč sva si privoščila.
Želela sem tole takoj deliti z vami, če je resnično ali pa ni😊🍀🐞

Kiddo hehe zlata si, jaz pa nadležna😂
Še dobr da grem jutr v službo, da vsaj mal odmislim vse kar mi roji po glavi☺
Nč ni drugač kot pri neuspešnih postopkih, oz.pri prvem me je špikal skos neki, zdej me še to ne😊
Mah bo že, najbolj, da grem spat😊
V petek pa le javi kako je blo na krvnem☺

Mamarc, čeeestiiiitkeeee! 💜🤗💙 Noro dobra novica! Super! 🤗

Loti, bomo s tabo odštevale dolge dneve 😉🤗

Mamarc nooroo! Naj se obdrži!! Kiddo, isto!!! Zdej pa fajn aspiracije obema, da se bosta otročka dobro počutila pri vama!!! ❤️❤️❤️

Uau bravo mamarc! Moj tud pravi da bolj ko razmisljas nic dobrga ne delas… ampak je tezko ne razmisljat 😓
Zdej vas je pa ze kar nekaj ki ze grejete pikice 😍 imam dobre obcutke 😇🤗

Mamarc bravooooo!! Take zgodbe so mi pa najlepše 🙂

Ja oba pingota se že lepo grejeta pri meni. Zdravnica je bla zelo zadovoljna danes kako dobro je zadela pri prenosu (tole je bil moj 5. ET pa prvič slišim da lahko bolj al pa manj dobro zadaneš… sej čist možn da je tud tko pač blo v hecu ne vem no)… no jst sem vzela kot dober znak hehe 😀
Pa še na uz-ju so mi pokazale moji dve pikici kje sta… tud to prvič.
Sej mogoče je čist tko mal brezveze, ampak men so pa prav dan polepšale 🙂
Zdej pa da se vsaj en vgnezdi in sem zmagala.

Vita03 itak da se bo! 😉

Vita super, zdej bova pa lahko ena drugi jamrali😂
Mamarc iskrene čestitke in srečno do konca❤

Hvala vsem za čestitke in lepe želje. Sem ponovila test, ki je pokazal plusek, tko da….
Punce iskreno in iz srca čestitam vsem, ki imate pluske, čuvajte se. Ostalim pa glavo pokonci in ne obupajte, čudeži se dogajajo, pa poskušajte vsaj malo, malo odmislit vse skupaj, kar priznam, da je težko.

Loti2019 jaaa…. 2 tedna trpljenja dobesedno. Men se to tooook vleče

Vita ne govori…vse super prenašam, sam tole je pa itak najhujš🤔
A boš kej prej delala test, jaz sploh ne vem, če si upam, sam krvnega mam pa tut šele 25. 3., to je še 11 dni😶

Ja, verjetno ga bom kar naslednji vikend naredila, ko bo 10. dan.
Imam pa 26. strokovni izpit, 27. pa krvnega… in sem zdej doma na dopustu in se učim. Itak da se mi samo še bolj vleče… v službi se zamotiš, takole pa grrrr
Ma sej bo, na koncu bova pa vsaka en plusek nalulali in bo poplačano 🙂

Mamarc kateri bioenergetik je pa to bil?

KdoNagaja Stanko Filipič je bil. Ravno danes me on pokliče, ne moreš verjet. Bila sem pri njemu po transferju in je rekel, če sedaj ni, naslednjič bo. Res ni uspelo. Takoj prva menstruacija zatem zamuja. Verjamem, da je pomagalo. Malo si preberi o njemu. Jaz sem želela točno njega in kar precej časa čakala termin. Nosečkam in otrokom rad pomaga je rekel.

Mamarc – sva že dve nosečki ki sva bili pri bioenergetiku gospodu Stanku Filipiču. V mesecu februarju sem imela ivf icsi sedaj sem v 8 tednu nosečnosti. 😍

Punce še vedno vas spremljam in navijam za vse, ki ste v takšnih ali drugačnih postopkih. ✊

Kdo Nagaja Zdravilec, ki krivi vilice-Stanko Filipič. Malo poguglaj.

Rea89 super, čestitke. Prej mi je rekel, da mu je danes še ena povedala srečno novičko. Si bila to ti?

New Report

Close