IVF-ICSI FEBRUAR 2017
Nevem zakaj se ne dobiva obvestil,ko je napisan nov post.
Candela – hvala za podporo, jo rabim saj je to res čisto zadnja možnost , da bi zanosila.
Pupa333- jst ti loh povem zase… 1dan menstruscije sem začela z estrofenom 3×1 tableto na osem ur. Na 12 dan UZ in 5 dan po Uz transfer. Zadnjih pet dni pred transferjem sem jemala tudi estimo 3×1 na osem ur…. ja ogromno enih hormonov a vse samo zato, da bi dobile tako željen plusek.
@Anastazia hvala za odgovor. Se pravi en ultrazvok mora biti, potem določijo kdaj si pripravljena. Kdaj pa jih odmrznjejo? A na ta dan transferja ali dan prej? A odmrznejo kar vse ki jih imaš ali najprej enega, potem če ta ne preživi drugega? Lp
@Anastazia hvala za odgovor.
Punce če ima kakšna izkušnjo s tem v LJ, bi bila hvaležna za opis. Verjetno poteka podobno, ampak vseeno bi bilo lepo vedeti. Lp
Živijo punce…jaz se že 4. dan bojujem z enim izcedkom…do krvnega pa še 5 dni…. :/ Jah, ni kaj, bomo videli.
Glede eskimčkov tudi jaz nimam veliko znanja..me pa seveda zanima za vnaprej…bodisi, da bo + ali -.
Kako ste ostale sotrpinke? albamagu, midve, ki sva približno istočasni?? kako preživljaš te dneve…?
Pozdravljene,
jaz zaenkrat nimam izcedka, čeprav se mi je zdelo danes ko sem šla na WC da so na papirju neke rdečkaste nitke. Pojma nimam… upam da to še nič ne pomeni, je pa res da bi mogla danes jutri dobit menstruacijo, tako da upam da ni to to. Je pa zmeri točna ko ura. Mal me boli tudi pri levem jajčniku… Bomo vidli.
Sem pa nekako optimist in se probam ne obremenjevat z tem. Imam full stvari za delat, pa se mal zamotim.
Prej sem gledala papirje izpred 7 let ko sem bla na IVF in sem opazla da sem 12 dan po ET prav tako mal krvavela in še parkrat potem pa je vseeno naša navihanka uspela 🙂 Bomo vidli. V petek imam krvnega. Sem najprej misnla da bom v četrtek nardila test, ma zdaj me je razjezilo in ga grem kupit in nardim danes test. Kar bo bo…bom vsaj vedla na čemu sem.
Vam javim…
Hej,
jst sm tudi 12 dan po transferju, na 5. dan. Nimam nobenega izcedka, mi je pa slabo vsak dan po malem, pa boleče prsi, en dan bolj drugi dan manj. Krvnega imam v četrtek, kdaj pa maš ti albamagu? Jst sm mela transfer na sredo v lj. Ampak, če je rahel plus pa še ni za obupat? Držim pesti!
Testa si ne upam delat in sem se odločila, da ga tudi ne bom.
Oj punce
Jst sem danes 3 dan po ETZ in sem čist zmedena. Namreč imam glavobol že od včeraj ravno tako se je včeraj pričela slabost in v grlu imam občutek kot , da imam cmok pa sili me na bruhanje. Krčev nimam niti bolečega križa, le prsa so občutljiva. Nevem za tretji dan je to pač nemogoče da bi bili kaki znaki ķajne. ? Sem že prebirala forum pa ne najdem kaj podobnega. Kaj mislite dekleta?
Anastazia sicer se nevem pri cem sem, kot sem zgoraj napisala imam v cetrtek krvnega, ampak sem drug dan po transferju zacutila slabost in zvecer tudi bruhala. Potem je malo popustilo in od cetrtka dalje je prisotno vsak dan. Ko jem mi ni slabo, drugace pa non stop. In isto imam cmok v grlu. S tem da sem v prejsnjem tednu imela sve noci se grozno bolec trebuh, da nisem mogla spat. Javim v cetrtek! Drzim pesti zate!
Odvisno v kateri kliniki si. Pomojm bo zelo hitro. Tam okrog mesec dni. Lp