Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF – ICSI 2016 V LJ

IVF – ICSI 2016 V LJ

Če so zarodki slabše kakovosti ga vstavijo 3. dan drugače pa 5.dan (tako so razložili meni – rečejo ti za 5. dan, če pa vidijo da se slabše razvija te pa pokličejo). Partner mora biti s tabo, ker tisti dan imata “sestanek”. Povej vajino situacijo pa bodo mogoče naredili izjemo.

Če ne more partner dobiti fraj v službi lahko prosi za bolniško. Sestre na oddelku dajo potrdilo in s tem potrdilom gre h osebnemu zdravniku. Tako je moj delal.

GoodMood, pomoje imajo med vikendom drugace, kot med tednom. Jaz sem si dala stop injekcijo ob 22h, narocena sem bila ob 9.30. Ko sem prisla tja sem bila zelo hitro na vrsti (vse skupaj 20 min od prihoda), v cakalnici pred mano je bila ze ena punca, ki je rekla da ze caka cca. 20 min samo tam, ampak so mene prej poklicali notri kot njo, tako da ti jaz ne znam povedat. Mogoce bo katera druga vedla? Je pa bolje bit kaj prej sigurno, da vsaj tablete malo primejo, meni pomoje se niso zacele delovat, pa sem bila ze na vrsti (v roku 15min). Pa veliko srece jutri!!

GoodMood kako je potekala punkcija? Koliko celic si pridubila? Upam, da ni bilo preveč boleče.

Danes zjutraj se nam je pojavil rjavkast izcedek ki ga nikoli prej v nobenem postopku nismo mel.ne na iui 2x ne na icsi ter zamrznjenčkih.transfer je bil v pon.tko da do menstruacije je še daleč..

GoodMood, zal mi je za taksen izid, upajmo da se bo vsaj ta ena razvila tako kot mora! 3 ure cakanja?!?! Noro, to je pa ze kar too much… Vas je bilo toliko tam?
Olimpicus, kaj pa ce je res ravno to ta razlika od ostalih postopkov, da je uspesen? Ne se obupat!

GoodMood ne še obupat! Lahko, da je ta celica ruk boljša. Poznam tak primer ko je pridobila samo eno in je bil njen zarodek tuk bolj razvit, da je na koncu prišlo do +. Ko sem bila jaz na punkciji (obakrat) smo bile na vrsti po vrstnem redu prihoda. Naročene smo bile vse ob isti uri.
Olipicus to je lahko znak ugnezditve. Misli samo pozitivno. Nič še ni izgubljeno!

Težko je biti pameten…od včeraj traja ta kao krvavitev če temu lahko tko rečemo.na palčki za dajanje tablete vaginalno ostane majhen rdečkast flek…včeraj prvi dan tega znaka so bli krči ki jih zdej ni več….tega uglavnem nismo mel nikol 5 dni po transferju pa karkoli to pomenlo…jutri je pa en tedn od et….v obeh predhodnih primerih je menstruacija prišla na deseti dan po et…

Čisto lahko je to vgnezditvena. Pri meni je bilo kar malo sveže krvi dva dni,, tako da sem že jokala, da ni nič, potem pa je ponehalo in sledil je pozitiven test. Ne obupaj, samo pozitivno naprej. Sicer pa čisto nobenih posebnih znakov nisem imela, nekaj krčev in napihnjenost, kot takrat ko ni uspelo.

Olimpicus vem da je težko vendar moraš biti pozitivna! Medva sva imela 6 in 7 lepih zarodkov, a kljub temu nič zamrzjenčkov. Sem bila tudi sama zelo potrta in nisem vedla če se sploh še splača vztrajat, a sem se pobrala in grem septembra v nov postopek. Vrjemi, da je vsem nam hudo, ko se ne izide tako kot bi si želeli. Zato pa smo tu da se potpiramo in se vspodbujamo. En velik objemček zate.

GoodMood, odlicno, sem zelo vesela zate, da je uspelo 😉
Olimpicus, meni so rekli dokler je rjav izcedek, se nic ne pomeni.
Drugace sem imela tudi jaz vceraj prenos ene blastociste. Izkupicek je bil na koncu bolj slab, gledena na stevilo pridobljenih celic. Mogoce bosta max dva zamrznjencka – je bila se ena zgodnja blastocista in ena morula, ce se ne motim. 11 celic sem imela nezrelih :/ ampak ostajam pozitivna in verjamem v + rezultat 😉

GoodMood čestitam! 8 celični zarodek je zelo dober razultat. Držim pesti zate, ti se pa sprosti in daj možgane na off. Boš vidla, da bo uspelo 🙂

Danes nič novega.25 dan ciklusa je pa palčka za vstavljanje tablete skoraj čista…le še majhna majhna sled rjavkaste barve.zdej pa ali je to zatišje pred nevihto ali pa….

Olimpicus res držim pesti zate. in seveda za ostale tudi.
Danes sem imela prvi UZ. (ker delam pri ginekologinji kot sestra me je malo pogledala.) No in vidi se žđe gastacijska vrečka ki je vgnezdena na pravo mesto in v njem en majhen jajčni mehurček. Vesela bla do vesolja in nazaj

Hvala za želje.seveda čestitke ob lepih novicah 🙂

Olimpicus držim pestke, da je to znak ugnezditve.
Janarm ful sem vesela zate, da ti je končno uspelo. Javljaj se nam še naprej, da se bomo veselili s teboj.

Je možno da te vaginalne tablete prej estima sedaj Lutinus zavirajo menst.?v prejšnjih postopkih je kljub jemanju estime prišlo do krvavitve…

Možno je, da zavirajo menstruacijo, saj zaradi tega jih tudi jemljemo. Torej če pride do ugnezditve so to tablete, ki naj bi pomagale, da ne pride do ss (vendar če nam ni usojeno še vedno pride do ss). Tako, da je čisto možno, da zavira menstruacijo.
Ne razmišljaj o tem, ampak raje misli na to, da si noseča 😉

Dekleta, kako se drzite?
Jaz sem 4 dan po transferju. Sem kar ok, ceprav nimam prav nobenih simptomov, da bi lahko rekla, ce se kaj dogaja…:) Ta teden sem bila doma, da sem se cim bolj spocila in sprostila. V sluzbi mi hitro kdo pritisk dvigne. Malo se oglasite, kako vam gre. Je fajn klepetat z vami, pa da cas hitreje mine 😉

Živjo,
jaz sem čisto ok, kar se tiče trebuščka, nobenih znakov, mogoče malce občutljive bradavičke. Se bolj ukvarjam z bolečino, ki noče popustit. Baje sem fasala išias…taradi punkcije, ker, kot sem že zgoraj napisala, ni bila ravno prijetna izkušnja in nisem bila sproščena. Se mi zelo fržmaga, da sedaj trpim bolečine in še jim ni konca…vse to zaradih tistih par min, ko ni mogle počakat, da prime injekcija. Počivam, ker mi drugega ne preostane. Takoj, ko mal preveč migam, potem obležim v mukah.
tara 14, če prav razumem, imap krvnega dan pred mano?

New Report

Close