IVF – ICSI 2016 V LJ
Theya4 ja pri meni je ok moram reč. Še kak teden nazaj sem tudi jaz imela nek čuden občutek v želodcu, kot bi me bolel, pa prebava mi je nagajala al me je ful odprlo al pa zaprlo. Napihnjena sem tudi bila, zdaj malo manj…mogoče ker grem zdaj vsak dan na wc. Drugače pa samo popoldanska čudna slabost (tak občutek), da ne vem sploh kaj mi paše. Takrat pa najraje počivam in spi se mi tudi. Še teden do UZ.
Jaz sem vredu…imam rahlo slabost, ki je prisotna zjutraj. Krčov zaenkrat nimam je bolj podobno špikanju, ki je včasih malo močnejše. Imam pa zelo velik apetit in pa popoldne postamem ful zaspana.
Da povem mojo izkušnjo: na prvem uz ni bilo videti srčka in mi je je dr. Zoran rekel to pa ni najboljše in pridi čez pet dni. Jaz sem bila pripravljena, da bom mogla na abrazijo ampak šok, čez pet dni je bil viden srček in sem bila tako vesela, da sem bila čisto zmešana.
Ja Roza23 meni se bi enako na tvojem mestu. Najprej od straha se pripraviš na najhujše, potem pa se izkaže vse ok in seveda od veselja si nor 🙂 Waaaw super, da je pol srček ♥ normalno bil. Mene to čaka čez 3 dni. Malo sem neučakana zaradi vsega skupaj…a bo tokrat res uspelo, kot mora. Sem optimist, da tokrat bo. In da bom veselo pisala tudi moj nosečniški dnevnik 🙂 ❤ Tista, ki ga še želi imet, ga naroči na moji spletni strani ➨ Vaš link= http://malicudez.weebly.com/ ]
Srečke nosečke, ki ga uporabljajo so zelo navdušene, tako, kot jaz. ❣In sem nestrpna, da ga začnem pisat po moje po drugem UZ, ker več ne bom zdržala.
Roza v katerem tednu torej si bila naročena na ta prvi UZ, koliko dni po krvnem testu? Tudi ostale punce lahko poveste. Vem, da vsem v istem tednu ne začne še bit srček, enim prej, enim kasneje, samo da je potem vse v redu 🙂
Pozdravljene punce!
Jaz sem tudi v redu in moram reči, da sploh nimam nobenega občutka, da sem noseča…edino prsa me bolijo, drugače pa prav nič posebnega se ne dogaja. Se nekako ne spomnim, če je bilo tudi v prvi nosečnosti tako, vem pa, da je bila zelo nezahtevna. V sredo imam prvi ultrazvok in to bo 24 dan po transferju…verjetno se srček še ne bo videl ali pač?
Roza 23 Čestitke za srček in zvezdica82 tebi pa to isto veselje želim čez tri dni!!! 🙂
Roza23 imaš srečo, da si med tistimi nosečnicami, ki ne visijo vedno z glavo nad wc-jem :)) sigurno je vse v redu, telo se je malo privadilo na hormone bi rekla. Jaz se tudi ne počutim kaj preveč nosečo, bolj utrujeno ja in vsake toliko me obide rahla slabost drugače pa nič posebnega, hvala bogu tudi jaz ne bruham! 🙂 ti se kar sprosti in uživaj, še posebej če si prvič noseča in imaš ta privilegij, da se lahko posvetiš sama sebi in počneš, kar ti paše. Lep pozdravček *
Theya4 in Roza23 jaz tudi nimam težav in nimam slabega počutja, razen kot pravi Theya4 občasne rahle slabosti ponavadi v popoldanskem času ter seveda utrujenost popoldne. Jutri pa že prvi pregled pri svojem ginekologu. Me zanima kaj bo pokazalo glede hematoma, ki mi ga je prejšnji teden videla v LJ na UZ.