IVF – ICSI 2016 V LJ
Roza23 verjetno bom počakala kar na krvni do torka. Sicer imam en test doma, ki je ostal, če bi se med postopki zgodil kakšen čudež.
Tily morem reč, da sem tudi sedaj zelo mirna, kot sem bila v prvem postopku. In glede na to da sem letos brez službe, lani sem jo pa imela, ko sem začela s postopki…mi gre dobro, saj se zamotim. Nek notranji občutek mi že od 4. dneva po transferju govori, da je uspelo. Vseeno stojim na realnih tleh in ja tisti majhen strahec obstaja, ker sem bila že tolikokrat razočarana. A tudi to me je pripeljalo do uresničitve ene izmed mojih sanj…moje največje sanje pa verjamem, da se mi bodo kmalu uresničile ♥
Moj današnji post na kratko v povezavi s postopki in kako so vplivali na moje življenje www.facebook.com/noseckapisesvojdnevnik/photos/a.1717189731869845.1073741827.1717177771871041/1783062045282613/?type=3&theater
Anejči čestitke!!!! Zelo vesela zate 🙂
Jaz sem 4 dan po et in bi lahko rekla, da nimam nikakršnih znakov…malo me vsake toliko tišči v maternici kot pred menstruacijo ampak ne dosti. V prvem poskusu sem bila tako zelo prepričana, da je uspelo…potem pa menstruacija in šok! Sem kar rabila nekaj časa, da sem dojela tako, da sedaj ne dam nič več na moje občutke pod hormoni. Koliko nas še čaka na krvnega?? Evo točno zdaj ko to pišem, me je pa začelo bolet tam spodaj 🙁
Ponovno se oglašam, da vam sporočim, da mi tudi tokrat ni uspelo. Začela sem krvavet na dan krvnega testa a sem šla vseeno odat kri. In kot sem pričakovala je bilo negativno. Sem bila kar malo v šoku, ker sem imela upanje da je tokrat le uspelo. Bila sem tako potrta, da se vam nisem mogla prej javit in sem šele sedaj zbrala pogum. Kako bo pa v naprej pa še ne vem, ker me je to psihično čisto oničilo. Vsem dekletom, ki čakajo na + želim pozitiven rezultat, dekletom ki pa jim je uspelo pa mirno nosečnost.
Kaja35 žal mi je, ker vem popolnoma kako ti je. Sem šla večkrat čez to in ja vsakič me je potrlo, te razumem, kot te še mnoge. Ampak sedaj ne sprejemaj nikakršne odločitve za naprej. Pusti si malo časa, pridi k sebi, dvigni krila in potem se odločaj. Jaz bom čez dva dni vedela na čemu sem. Moj mož bi pred tem 5 postopkom obupal, ker je bil tudi on že tolikokrat razočaran in verjamem, da si ne želi več te bolečine tako, kot si je tudi jaz ne želim. In videla sem kako je težko, ker nisem imela pozitivne podpore, ko reče, da bi najraje odnehal, ko sva začela s postopkom…že sam je včasih bit težko pozitiven, potem pa moreš bit še za drugega. Zato dvigni krila in pozitivno naprej, kakršnokoli odločitev boš sprejela.
Joj Kaja35, škoda res 🙁
Kot je že zvezdica82 napisla vzami si nekaj časa samo zase in za partnerja, predihaj zadeve… potem boš pa videla kako in kaj.
Punce, ki ste v LJ, a so vam tudi dali buscopan po krvnem testu? Jaz sem bla tam preveč zmedena da bi kaj spraševala, potem doma sem pa brala da to je za krče… rekla mi je pa da vzamem 3x na dan eno tableto. Samo jaz sploh nimam nobenih krčev, pa se mi zdi pol malo brezveze oz. ne vem v čem je smisel… ?
Kaja35…
Res mi je žal. Tako kot pravijo druge…vzemi si čas, da se sestaviš in da si telo opomore od vseh hormonov. Nikar pa ne obupaj. Vedi, da za vsakim dežjem posije sonce. Tudi boš mamica, ko bo nastopil ta čas!!
Anejči…
Koliko si imela Beta hcg na krvnem?
Jaz sem tudi dobila buscopan 3×1 tableto na dan, vendar so mi rekli da naj vzamem po potrebi in do zdaj še nisem rabla vzet.
Malo čez 1100. Ampak vem da to nič ne pomeni. Važno je da se beta vsakih 48-72ur podvoji. Ampak jaz ne vem če se je, ker nisem šla še enkrat dat kri. Sem mnenja če mi bo namenjeno se bo obdržalo drugače pa ne. Me je pa strah ker sem imela že spontani splav in mrtvi zarodek v 8. tednu in nato opravljeno abrazijo. Ja strah je prisoten in ne morem se ga znebit, ampak ostajam pozitivna da tokrat pa bo.