IVF – ICSI 2016 V LJ
Ekola, ena pikica je vstavljena in sedaj upamo na najboljše. V zadnjem momentu sva se odločila za enega, ker sem imela konizacijo in bi bila nosečnost z dvojčki rizična…hmmm, kaj menite, je bila odličitev pravilna?
Eno vprašanje za vas, ki ste na ginekološki kliniki, kako poteka transfer? Spremljajo skozi trebušno votlino, da so zarodki pravilno vstavljeni?
Draga dekleta v tretje gre res rado in danes je tudi zame posijalo sonce, saj je bil krvni test pozitiven. Sedaj pa samo držim pesti, da bo do konca vse ok. Prvi uz imam 28.10.
Vse znake, ki jih imam so isti kot pred M zato dekleta ne izgubite upanja vse do konca.
Theya4…
Ti samo počivaj in se pusti razvajat ter čim manj analiziraj znake, ki jih boš imela
Roza23 in Anejči čestitke…sedaj pa pogumno in srečno do konca…
Tako vidiš, da se splača vztrajat..
Jaz sem isto…vse me boli kot da bo prišla M…joj kok nas psiha sprobava…za test se mi zdi pa 7dan po transferju še prehitro tako da bo treba še malo počakat.
Theya ti pa samo počivaj pa boš videla, da bo vse ok.
Tily…hvala za tvoje spodbudne besede! 😉
Ines prvič…hvala za odgovor. Sprašujem namreč zato, ker sem bila pri prvem ivf pri dr. Rešu in je prav tako “špricnil” vame, včeraj pri transferju pa so vse zelo natančno spremljali z ultrazvokom skozi trebuh in so se kar namatrali, da je bila pikica pravilno vstavljena, in sem jo tudi videla, oziroma bel mehurček tekočine in blastociste. Prav zaradi vsega truda včeraj se mi je porodilo vprašanje, kako so pri prejšnjih transferjih sploh vedeli, da je bila pikica pravilno vstavljena, če je Reš kar špricnil vame ??? Sledil je tudi pol urni strogi počitek, sam transfer pa je v miru, z vso razložitvijo trajal eno uro. Pri Rešu se mi zdi da le 10-15 min??
Zvezdica 82…jaz imam krvni test 27.10. tako da bova skupaj čakali na pozitiven rezultat ;)))