Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF – ICSI 2016 V LJ

IVF – ICSI 2016 V LJ

Ekola, ena pikica je vstavljena in sedaj upamo na najboljše. V zadnjem momentu sva se odločila za enega, ker sem imela konizacijo in bi bila nosečnost z dvojčki rizična…hmmm, kaj menite, je bila odličitev pravilna?
Eno vprašanje za vas, ki ste na ginekološki kliniki, kako poteka transfer? Spremljajo skozi trebušno votlino, da so zarodki pravilno vstavljeni?

Draga dekleta v tretje gre res rado in danes je tudi zame posijalo sonce, saj je bil krvni test pozitiven. Sedaj pa samo držim pesti, da bo do konca vse ok. Prvi uz imam 28.10.
Vse znake, ki jih imam so isti kot pred M zato dekleta ne izgubite upanja vse do konca.

Theya4…
Ti samo počivaj in se pusti razvajat ter čim manj analiziraj znake, ki jih boš imela

Roza23 ja čestitkeeeeee…to je pa res lepa novica…sedaj pa srečno do konca in uživaj v nosečnosti :)))

Roza23 ČESTITAM!!!! kako lepa novička 🙂

Jaz pa danes nisem več mogla čakat in sem kar doma nardila test (12 dan po transferju) – in je tudi +!!!!! Tako zelo vesela!! Sploh ker sem bla skor ziher da ne bo nič… nobenih znakov itd…

Anejči ma suuuuuuper, čestitke tudi tebi iz vsega srca!!!!! Same srečke nosečke in čudoviti dojenčki na poti…to je pa res lepo prebrat!!!! :))))))

Theya4, nič ne gledajo, samo notri “špricnejo”. Blastocista je velika kot mokino zrno in se je ne vidi. Do vgnezditve pa še nekaj časa traja

Roza23 in Anejči čestitke…sedaj pa pogumno in srečno do konca…
Tako vidiš, da se splača vztrajat..
Jaz sem isto…vse me boli kot da bo prišla M…joj kok nas psiha sprobava…za test se mi zdi pa 7dan po transferju še prehitro tako da bo treba še malo počakat.
Theya ti pa samo počivaj pa boš videla, da bo vse ok.

Roza23 in Anejči kako čudovite novičke! Čestitaaaaam 🙂 Srečki nosečki, naj vama poteka nosečnost brez težav, naj bo lepa in mirna. Sedaj pa čakat srčke na UZ.

Mene pa čaka čez teden dni krvni test – 25.10. Sicer na simptome se ne oziram, ampak jih niti nimam, če sedaj pomislim.

Hvala punce!
Res sem tako zelo vesela, kar mal sem se zjokala zjutraj. Sem že napol obupala, ker ni blo nobenih znakov. Ampak očitno to čisto zares nič ne pomeni!!

Tily…hvala za tvoje spodbudne besede! 😉

Ines prvič…hvala za odgovor. Sprašujem namreč zato, ker sem bila pri prvem ivf pri dr. Rešu in je prav tako “špricnil” vame, včeraj pri transferju pa so vse zelo natančno spremljali z ultrazvokom skozi trebuh in so se kar namatrali, da je bila pikica pravilno vstavljena, in sem jo tudi videla, oziroma bel mehurček tekočine in blastociste. Prav zaradi vsega truda včeraj se mi je porodilo vprašanje, kako so pri prejšnjih transferjih sploh vedeli, da je bila pikica pravilno vstavljena, če je Reš kar špricnil vame ??? Sledil je tudi pol urni strogi počitek, sam transfer pa je v miru, z vso razložitvijo trajal eno uro. Pri Rešu se mi zdi da le 10-15 min??
Zvezdica 82…jaz imam krvni test 27.10. tako da bova skupaj čakali na pozitiven rezultat ;)))

Roza in Anejči čestitke in lepo ter srečno nosečnost do konca

čestitke vsem…jaz čakam na krvnega 28.10, do takrat pa čakamo. Mogoče katera od vas jemlje elevit al kaj podobnega?

Jaz sem včeraj po transferju začela jemat elevit.

Anejči in Roza23 ČESTITKE! Naj bo nosečnost lepa in mirna do konca.
Jaz tudi jemljem elevit. Začela sem ga jemati pa po punkciji, saj pravijo da je dobro že prej začeti.

tudi jaz jemljem elevit, imam pa občutek, da me zalo napihuje.

Jaz jemljem Femibion 1, začela sem ga pa jemat že cel mesec pred punkcijo. Elevit vsebuje preveč vseh vitaminov, ki jih vsi ginekologi niti ne odobravajo.

Punce, ki ste že imele krvni test v LJ:
koliko časa je za čakat, da dobiš rezultate? Da se mal zorganiziram glede vmesnega kofetkanja itd. 🙂
Kako ste kaj? Jaz razen tega da bi samo spala vse po starem… nič posebnega se ne dogaja.

Glede krvnega ti recejo da prides okol pol 1 nazaj ampak so rezultati ze prej. Jaz sem sla ob 12h.

A sele ob pol 1?
Sej nazadnje vem da je blo tko, ampak sem dala kri šele okol 11h. Zdej mam pa že ob 8:30 uro.

Ja tako je men sestra rekla, ampak na izvidu pa piše da je bil narejen okoli 11 ure že.

New Report

Close