Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IUI postopek ob tezavah z ejakulacijo

IUI postopek ob tezavah z ejakulacijo

Zivjo,
naj opisem najino tezavo: skupaj sva ze skoraj 6 let in seveda si zeliva otrok. Pa jih nimava – vzrok je pa malce nenavaden.

Namrec jaz lahko seksam tri ure v en pa pac ne bo prislo do ejakulacije. Pri samozadovoljevanju teh tezav ni. Do ejakulacije pride tudi ce se zadovoljujem pred partnerko. V resnici se nikoli nisem ejakuliral v zensko in sem se s tem ze nekako sprijaznil. V mladosti je bilo to za dekleta najprej malce frustrirajoce ker so mislila da mi niso vsec…no potem je pa vecina kar uzivala. Naj povem da med seksom uzivam…super mi je. Samo zakljucka ni.

Najin rekord je nekaj cez tri ure seksa. Ne bi o tem da sva bila potem dobesedno izmucena. Ker si logicno zeliva otrok sva sedaj kaki dve leti poskusala tako…da sem si na koncu pomagal z roko in sel vanjo med ejakulacijo. No nisva uspesna.

Brskal sem po spletu in v tujini celo poznajo moj problem pod imenom “delayed ejaculation”. Zanima me ali ima smisel it do zdravnika da bi nama pomagali s postopkom IUI (pac moje seme je treba v mojo drago spravit) ali se mi bodo smejali. Sem omenil par prijateljem (ob raznih salah o prezgodnjem izlivu) pa se je vsem zdela ideja o enournem seksu blazno zabavna. No meni ni vec ker mi ne uspe narediti narascaja ki si ga zeliva. Hvala za mnenja in informacije.

Nihce ne ve nic o tem?

Dron2, nihce se ti ne bo smejal, ce gresta do ginekologa po napotnico za iui postopek. S tem postopkom imata lepe moznosti, glede na vajini tezavo. Srecno.

New Report

Close