IUI
Pozdravljene,
sem nova na forumu 🙂 Želela bi povedati svojo “dogodivščino” na 1.IUI – no ne morem niti reči 1. ker do tega ni prišlo 🙂 Skratka lepo sem jemala femaro od 3-7.dne ciklusa, 1.UZ je bil opravljen na 12.dan (folikli D: 14,11mm L:13,12mm E: 7mm), 2.UZ 13.dan (folikli D: 13-12+mm, L:13,12; E:6+mm), 3.UZ na 15.dan (folikli D:16,14+mm, L13,12mm, E: 9mm). Zvečer se pojavijo močne bolečine v predelu D jajčnika, naredim LH test in je bil +, pa rečem svojemu kaj pa če bi midva vseeno 🙂 drugi dan pa na UZ, kjer ni bilo vidnih vodečih foliklov :/ torej 16.dan ciklusa so bili D: 12mm in L: 12mm, E: pa 7mm. Zdaj čakamo in upamo na najboljše, zdravnica je bila tak presenečena ker so bili en dan prej folikli 4mm večji, dokler nisem omenila bolečin in pozitivnega LH testa… potem me je potolažila da kako super, da je ovulacija bila in še dobro da sva imela spolne odnose 🙂 Ne znam povedat ali sem žalostna ali ne, ker pravim da bo tako kot mora biti. Ampak ko berem, da morajo biti folikli vsaj 18mm, mi ni jasno da so pri meni popokali prej?