Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja iščem trip-trap take in take oblike….

iščem trip-trap take in take oblike….

čao!

rabim vašo pomoč in sicer me zanima, kje čez mejo bi se dalo dobiti trip trap stol za otročka – v obliki črke L (če gledaš nosilne stranice), saj v naših trgovinah le-teh ni za dobiti. Vsi imajo zgornjo in spodnjo stranico zadaj povezani, kar pa meni ni všeč!

Ali veste za kakšno trgovino v avstriji ali italiji????

Hvala za pomoč in en lep večer še naprej!

Špela

Če te jaz prav razumem je originalni trip trap od Stokke-ja tak kot ga želiš. Imajo jih v Baby centru-stane pa okoli 30.000,00 sit. Drugače pa jih izdelujejo pri nas. Če imaš kakšne veze v Ribnici v tovarni, ga boš dobila za 7.000,00, mi pa smo novega, še originalno zapakiranega kupili preko oglasnika (se jih kar da dobit). Očitno jih eni dobijo iz tovarne, potem pa malo preprodajajo. Mi smo enega kupili za 9.000 in enega za 12.000,00.

tati, hvala za info!!!!

Pa veš katera tovarna je to???

Hvala!

LP
p.s. ali gre za Inles!?

Špela

Gre za Lik Kočevje in ne za Ribnico. Poišči z iskalnikom na tem forumu (npr. ključna beseda Kočevje). Včasih originalne dobijo tudi v komisijski trgovini Šparovček v Medvodah.

Kakor jaz vem, so jih delali v Kočevju. Ne vem pa, če so preselili proizvodnjo, ker so bile ene scene ravno zaradi avtorske licence in prepoceni prodaje pri nas (brez njihovega dovoljenja). Nekaj časa se jih potem ni dobilo (novih) in so začeli prodajati tiste “trikotne”, ki jih opisuješ, sedaj pa sem jih tudi jaz že videla po trgovinah, le da so silno dragi. Mi smo pred leti tudi kupili oba bolj tako na čuden način – enega nam je ponudil priodajalec na sejmu (po nižji ceni smo ga prišli iskat k njegovemu avtu zunaj), enega pa nam je znanec zrihtal iz tovarne.

Tudi jaz sem preverila na spletu-res je Lik Kočevje-oprosti za napačno info!

Hvala vsem za koristne informacije!

Upam, da ga dobim!

Lahko noč!

Špela

Lahko ga kupiš v trgovini Šparovček v Medvodah. Trgovina z rabljenimi otroškimi stvarmi. Trip-Trapi so novi, pripeljani iz tovarno in kao z napako. Pokliči jih!

Ravno sem gledala komisijsko trgovino Mladika. Tak stolček je za 4.000 sit – bele barve na http://www.mladika-sp.si/celota.htm.

Lp, Serga

V Kočevju niso nehali delati teh stolčkov, ampak jih samo ne morejo več prodajati direktno sami, tako kot pred leti. Vse stolčke morajo najprej izvoziti na Švedsko (mislim, da je tam matična tovarna) in jih potem zastopniki zopet uvažajo. zato taka razlika v ceni. Medtem ko je bil ta isti stolček tri leta nazaj v Kočevju 14.000 SIT, je sedaj v trgovinah okrog 30.000 SIT. Žal!

New Report

Close