iščem sostanovalko, lahko mamico z otrokom
Sem mamica z otrokom in bi rada najela stanovanje v Ljubljani, Moste, Polje, Fužine, Bizovik, iščem sostanovalko, lahko z otrokom, da bi si delili stroške in si pomagali, lahko že v januarju, mail: [email protected]
Lp sem mlada upokojenka 40let,imam enosobno stanovanje,z sobo 16 kvadratov, kuhinjo in kopalnico,rada bi sprejela mlado cimro punco študentko ali zaposleno punco,na dom,imam internet,TV, Najemnina je 150 evrov brez stroškov,plačilo v naprej,imam majhnega kužka ki včasih malo zalaja,je pa so uporaba sobe imam 2 veliki postelji,spali bi ločeno,vendar v isti sobi,kontakt Na 040563130 saša,sem iz Šiške,
Tudi jaz iščem mamico,ki bi si delila z nami stanovanje…sem mamica z 5 in 2 leti starima punčkama…zaenkrat obe še v vrtcu,iščem v Ljubljanskem delu…prosim na mail [email protected]
Iščem osebo sostanovalko mirna lokacija jesenice bližini 4 km. Vse trgovine pošta, banka avtobusna postaja vlak avtocesta. Stanovanje dam v soouporabo. V stanovanju je internet, kopalnica, kuhinja, pralni stroj, balkon. Bivših obiske se ne tolerira. Resne/i pišite na [email protected]. Stroški 150najem+stroški.