Iščem moškega

Ne, to ni oglas. Pisano je zgolj z namenom, da mi moški poveste svoje mnenje.
Stara sem dobrih 30, faks, nova služba, sem preskrbljena, simpatična in postavna. Do sedaj sem res uživala. Za mano sta dve zvezi (4+let) ker sta se končali zgolj in samo zato, ker sta fanta želela otroke. Jaz si jih ne želim. Želim izkoristiti življenje brez brisanja riti in nepotrebnega dretja in omejevanja. Razumem, da je to morda nek nagon, pa vendar a si res vsi moški želite otroke? Zadnji 2 leti sem samska, in sedaj zelo odkrito s fanti govorim o tem da si otrok ne želim, in ponavadi ko pride na to temo se me kmalu vsi odkrižajo.
Nekateri pravijo tudi, da sem sebična zato, ja morda pa sem, pa imam vso pravico saj je življenje moje.
Povejte mi odkrito, a si res vsi fantje tako nujno želite otroke in ne znate uživati življenja brez njih?
Vam je to višek moškosti ko osemenite eno žensko? S katero se potem jih tako 50% loči zaradi stresa ki ga prinese mladina.

tudi sama jih ne zelim
ce moskega to moti sem mu samo zenska ki bi mu dala potomca
hvala adijo
juznjaki bi sploh sam spermo razdajali
doma zeno otroci pa kavsali bi se z lepo mlado

Jst nočem Nikol met otrok. In stojim za to trditvijo. Pa hocjo Use kar jih spoznam jih met. Nism se najdu ženske da bi rekla da jih noče. Jst nočem živet za otroka, jst hocem zase

sem ženska podobnih let prav tako sta za mano dve resni zvezi po 4 leta. Edina razlika je,da imam sedaj moža že 3 je leto. Na začetku sem mu povedala,da za otroke nimam interesa niti najmanjšega. On ima enega iz prejšnjega razmerja,pride mali vsak drug vikend,sem ga vesela. Midva sva se pa odločila,da si jih ne želiva. Jaz tako ali tako ne,on pa je tudi rekel,da ne bi več imel.

Ja logicno, drgac si sam postavna češpla za porivat=zguba cajta. Kva bo to če čš froca navadt use bedarije. To mormo bit deci bl odločni pa babo zamenat u trenutku k ona neb! Klinc jih gleda, nej se fukajo z beta simpki

Če maš keš potem hočejo otroka zato, da bi imel preživnino od tebe. Za otroke se jim jebe. Želijo nekaj drugega – preživnino.

mogoce probas s tem, da jih ne mores imeti. gleda folk cist drugace na to.

Imaš tudi kakšne moške, ki si jih ne želijo, ampak se mi zdi, da je vedno bolj pogosto, da si jih, ženske pa vedno manj. Tudi jaz bi si jih želela verjetno če bi bla moški. Donosit in rodit jih ne rabijo, se ubadat s hemoroidi, strijami, vsemi fizičnimi tegobami, prvi dve leti jih nimajo na joškah, oni lahko grejo prosto po prešerno kam čejo, pri njih se nič ne spremeni. Se zmenijo s kolegi in kam grejo, naj se “baba” s tem ubada, ko je za njih preveč.
Če imaš doma moškega ki ga moraš pedenat in prosit za vsako malenkost, da ti kaj pomaga, ker mu je še smeti težko nest, pol pa otroka itak ne rabiš, ker ga že imaš. In boš mela po rojstvu že dva s katerimi boš zgubljala živce, energijo, denar, spanje…
Sem čitala en članek, da so ženske ki so samske ali take ki so brez otrok, srečnejše kot take ki se vežejo z otroci in porokami. Ker dejansko največ bremena pade na nas. Pri moških je pa ravno kontra, imajo boljšo kvaliteto življenja ko so vezani, ker jih nekdo pedena doma, umiri, da preveč ne serj*jo, zraven majo pa še kako mlado ljubico.
Bodi sama, dokler ne najdeš koga, ki si jih ne želi. Kakšnega samskega očija, ki ima otroka že od prej, ti bo redkeje težil s tem.

Pri meni je tako, da si fant ne želi otrok, jaz pa. Edina vrzel, ki nastaja med nama je ta žal.

Pusti kontakt, ravno takega iščem.

Hvala enako, sem v drugi polovici tridesetih in vedno bolj prepricana, da nocem met otrok. K sreci sem spoznala moskega, ki si jih tud niti pod razno ne zeli in nama je super. So pa taki prava redkost, poleg mojga ne poznam drugega moskega, ki jih nebi hotel na neki tocki met…

Jes tut išcem takšno brez dodatkov pa da si ne želi pamžov.

Star 37, neploden in jih ne morem imet. Zvedel pred dobrim mesecem. Nikoli čutil posebne želje da bi jih moral imet.

ce tako misliš, samo marsikateri je tam po 40-tem žal, je pa že prepozno. Tudi Danijela in Graso sta se odločila, da jih nimata, ampak po njenem 40-tem sta začela delati na tem pa ni uspelo. Zdaj sta šla narazen, on jih bo imel s kako mlajšo ona ne. Pa ni to point. Otroci niso nobeno breme in brisanje riti niti odpovedovanje. So neskoncna ljubezen, del tebe. Jaz sem sama pa se ničemur kar mi je pomembno nisem odpovedala zaradi otroka. Res pa se ne drzim smernic, ne berem knjig o starsevstvu in si stvari poenostavim tako, da ustreza nama. Otrok je nekaj najlepsega kar se cloveku zgodi v zivljenju

Pozdravlenja, ce zelis se lahko javis na [email protected], pa se tam malo bolje spoznava, lp

Zdravo. Sem v poznih 30. In oče treh otrok. Vsi z eno žensko, mojo ženo. Če sem čisto odkrit, mi ženska, ki nima interesa po otrocih, družini z otroci, niti malo ni zanimiva. Vsaj meni ne. Ne vidim pa tu nič slabega. Ljudje smo različni, imamo različne poglede na določene stvari. Ti rabiš moškega, ki enako misli, išče. Ali pa, da ima otroka/e od prej. To ti je edina rešitev, da boš srečna.

Jaz se nisem celo življenje “matral” in odpovedoval vsem počitnicam itd. zato, da sem lahko kupil družini primerno stanovanje, da bi zdaj to stanovanje delil z žensko, ki si ne želi otrok. Škoda vsake sekunde. Nekoč sem poznal starega človeka, ki je živel v skrajno težkih razmerah, ampak nobena druga težava ga ni motila toliko, kot to, da ni imel otrok.

Ne vsem. Jaz si jih želim, marsikdo ne.
Prav je, da se spodbuja mentaliteto, da je otrok odločitev, ki nosi posledice, kar nam kontracepcija omogoča.
Ni je hujše pogube v življenju, kot biti “odveč”. Hkrati pa otrok ni dajatev neskončne brezpogojne ljubezeni, ampak bi moral biti prejemnik le-te.

Vsak ima pravico do svojega telesa… Ampak vsaka, ki trdi tako, se naj da lepo sterilizirat, kot dejanje absolutnega prepričanja v to kar piše. Oseba (ne glede na spol), ki verjame da si otrok ne želi, naj to potrdi z dejanjem (ki sicer ni več čisto 100%, nove tehnike omogočajo ponovno vzpostavitev naravne plodnosti z nekje 75% uspehom). Ampak to ni niti pomembno, ane. In potem po želji, pa še razlagati bo lažje da si pač neploden(neplodna), kot pa zakaj in kako si ne želiš. Ne obsojam ničesar in nikogar, ampak zgolj trdim da, marsikdo veliko govori ni pa 100% prepričan v svoje besede. Tudi sam bi pa ne bi, ampak v lastnem zapisu razumem, da vseeno se ne bi odpovedal možnosti. Zgolj kot merilo.

Hej
Jaz tudi ne zelim otrok, pa nobeno tksno ne najdem.

New Report

Close