Zarati parodontoze bo mi v kratem potrebno izdreti enko in mogoče še dvojko spodaj. Zanima me, ali se ju lahko nadomesti z inplantanoma. Kdo v Mariboru in okolici se ukvarja s tem.

LP L

Spoštovani Ludvig,

za vstavitev vsadka je potrebno izpolnjevati nekaj zahtev. Vsekakor menim, da je najprej potrebno odpraviti parodontalno bolezen, šele nato pa razmišljati o vsadku.
Več si lahko preberete tukaj:

New Report

Close