Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina infektolog

infektolog

Spoštovani!

Posvetujte se z ginekologm, pri katerem ste v postopku, ker vam ne znam dati konkretnega odgovora, koliko časa po okužbi se je nujno izogibati zanositvi zaradi možnih okvar, ki jih toksoplazmoza lahko povzroči. Kakšne 3 mesece po splavu tako ali tako odsvetujejo zanositev.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Pozdravljeni,

zanima me, če je nosečnica okužena z leptospirozo, ali je mogoče, da nima nobenih znakov bolezni, otrok pa ima kasneje posledice?

Hvala za vaš odgovor.

Spoštovani!

Na žalost se na zahtevnejše oblike infekcijskih bolezni ne spoznam nabolje, a kolikor vem, je možna obkužba in kužnost tudi brez znakov bolezni.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close