Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje imunofit valens plus drugo

imunofit valens plus drugo

Pozdravljeni.
Otrok jepričel hoditi v vrtec,dajem mu betacold junior in probiotik ter c vitamin. Vsake 5 dni zboli,izcedek in nosu,kašelj.
Zanima me-ali lahko dajem socasno:
Opcija 1-Imunofit junior sirup Valens/Kinderimmun plus Lacto seven kids plus multivitaminski sirup Medex ali Jamieson bomboncki oz.karkoli multivitaminskega plus Gelee Royale junior. Ali je to prevec? Lahko jemlje dalj casa?Predvsem me zanima glede kombinacije betaglukanov in gele royale.

Lp

Spoštovani,

vstop v vrtec je stresni dogodek, tako za otroka kot nas starše. Ob vstopu v vrtec se otrok in posledično seveda njegov imunski sistem, ki je še v fazi razvoja, sreča s številnimi novimi patogenimi mikroorganizmi. Zato je nekako pričakovano, da so omenjene težave pri otrocih ob vstopu v vrtec neka stalnica, ki jo je enostavno potrebno dati skozi.
V kolikor je vaš otrok kljub uživanju zdrave, raznovrstne prehrane in gibanju na svežem zraku še vedno nadpovprečno podvržen raznim prehladnim obolenjem, mu seveda lahko pomagate tudi s prehranskimi dopolnili. V vašem primeru bi vam svetoval uporabo BetaCold Junior pastil, probiotičnega pripravka kot je na primer Bactoblis Junior in matičnega mlečka. Z omenjeno kombinacijo lahko naredite tudi nekoliko daljšo kuro, na primer 2 meseca.

Lepo vas pozdravljam,
Boštjan

asist. dr. Boštjan Martinc, mag.farm., spec. PE Lekarna Mirje Trg MDB 2 Lekarna Ljubljana

New Report

Close