Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca impotenten??

impotenten??

pozdravljeni

s fantom (oba sva stara 25 let) sva skupaj že 2 leti. redno imava spolne odnose. vendar se zadnje pol leta dogaja naslednje. ko začneva seksati ima fant kakšno minuto še trd spolni ud, nato pa mu erekcija uplahne, do čisto mlahavega položaja.
kaj je narobe?
pravi da me ima še vedno rad in da si me želi, vendar ko začneva seksati pride do prej omenjenih problemov. imate kakšen nasvet, kaj storiti.
hvala

Spoštovani!

Težava, ki jo navajate je največkrat znak motenj v medosebnih odnosih, ki jih včasih nočemo priznati niti samim sebi. Potisnemo jih v podzavest, ali jih le delno ozavestimo. Potlačeno ozadje pa ostane in se včasih izrazi na telesnem nivoju.
Najprej je treba dopustiti, da se dogajana skristalizirajo, tako da jim damo čas. Pritiski, naj vam fant vendarle prizna, kaj je v ozadju, obrodijo še bolj zapleteno razmerje, zato vam takšen način pogovora odsvetujem. Dogovorita se, da bosta imela sedaj nekaj več časa vsak zase in si dopustita, da se bolj posvetita svojim hobijem. Nikakor ne poskušajta zadev reševati na silo, oziroma, da se nekaj mora zgoditi, mora popraviti. Fantu svetujem, da se oglasi (če presodi, da je to potrebno) pri zdravniku, ki mu zaupa.
Mlada sta še, zato iz doživetij, ki niti niso tako redka, a jih človeštvo skriva “pod rjuho”, ne naredita veleproblema. Vzemita si čas is stvari se bodo začele reševati same po sebi. Predvsem pa : brez obtoževanja in občutkov krivde!.

Veliko veselja in uspehov v življenju!

Danica

New Report

Close