Najdi forum

ime za fantka

Miki Muster….kaj te češ AS je bil :))))))))))) Don Vito…hmm…Don Juan…..opa bato:)))))) Lepa prihodnost se ti odpira pravijo zvezde :)))))))))))

LP, miki

Saj razumem, ti je pac to ime ful vsec. Vsak ima svoje okuse. Pac sam mislim, da je treba je pazit pri prehudi izvirnosti in simboliki imen, da potem ne naredis otroku vec skode kot koristi. Kaj pa vem, jaz, ko bom dajal ime svojemu otroku, bom pac bil pozoren na to, da bi ga naj to spremljalo celo zivljenje, da si ga ne bo kasneje spreminjal itd. Samo to je moj point. Se pa strinjam, da je pomen tega imena zelo lep. Kot npr. Zala 🙂

URBAN,ENEJ,PRIMOŽ,DEJAN,MARTIN,ANEJ,AMADEJ
za punčke;LARISA,MELISA,KARMINA,DANAJA,NUŠA,KLARISA(KLARA),LARA…….:)))

lp
mateja

….vidva….vama gre mal na otročje? Ha?!…. sta me dobro nasmejala….Zdaj mi pa povejta, kakšno ime se vama zdi Dan. Jaz bi svojemu dala ime Dan (pa še moji mami bi se fajn zdelo, ker je Danijela). Ajdi, na plan s komentarji, brez zadržkov.

Ja mene že muči pomlad kaj češ, tebe še nič :))? Dan je čist ql, vsekakor boljše kot večina zgornjih predlogov;)

LP, miki

aja pa kliči na Dannyjeve zvezde mogoče bo on znal kaj več povedat!!;P

LP, miki

Eva, ali tebe kličejo Eva ali Evica? A si rada Evica?
Ali pa ti je mogoče uspelo, da si bila do svojega 18 leta, ko si bila še majhna, Evica, potem pa si kar čez noč postala Eva; in najbrž se prav nihče ni zmotil in ti rekel Evica?

Poznam kar nekaj punc, ki niso hotele več biti -ca, pa so se morale hudo boriti zato!! Malo premisli…

Ime je super samo , če se ne pišete Dober, Lep, Deževen pol se zna pa mal drugače slišat. Pozdrav !

Dan je prav fajn. In če iščete kaj posebnega res v redu. Sploh ker je večina zgornjih imen – tudi tista bolj nenavadna kar modernih in ne izzivajo več čudenja. Pri nas bi morala biti Grega (prvič) in Nik (drugič) pa imamo zdaj kar češpljev drevored.

LP tinca

::))

ROK, ali LUKA Najlepši imeni za moj okus. Ne spodbujajata grdih popačenk, delujejeta Slovensko in obenem sta evergreeni.

Za punčko pa TEJA, TINA…

Lep pozdrav, Urša.

Ne pa:

URBAN,ENEJ,ANEJ,AMADEJ…..

Lepo vas prosim!!!!

Draga Urša – Urban je slovensko ime!
B.

Sama sem mnenja, da je treba izbrati vsekakor primerno ime.Za to, da bi ga pa klicali dokler je otrok majhen s pomanjševalnico, pa NIKAKOR nisem in tudi ne dovolim(pri svojem otroku). Ime naj bo tako kot je, ker le takrat ima pravi pomen, le takrat doseže svoj namen.
Daj pa otroku tako ime, da ti kdaj pozneje ne bo očital ČUDNEGA imena.
Sama imam Jureta, ki mu je pisano na kožo. Je blo v začetku malo težav z izgovorjavo, zdaj pa tako lepo pove svoje ime, da je veselje. Bo pa držalo,da so taki z R bolj nagajivi. Premisli!

Eee, ravno to mi je prislo na misel – pa dobro ljudje bozji, kaj se dogaja z imeni. Mater, se jaz staram al kaj??????? A zdaj so ful popularna cist kratka imena za fante al kaj? Bogi revcki :((((

Ne vem no, meni so ful dobra imena za fante:
Borut, Luka, Tadej, Jure….Saj pravim, pri imenih po moje ni biti fajn prevec izviren…

Tu poznam enega reveza, ki mu je ime Helmhard (trda celada), pise se pa Kraft (moc) pa je vse drugo, kot pa ime – zelo suh, manjse postave, jaz sem prava mrga proti njemu, ko sem ze itak mikroskopski fantek :)))))))))))))))))

Ahaa, po Mikiju Mustru imas :))) Sem mislil, da po Miki Miski ;-))). Lepa prihodnost ha pravis? Po moje zvezde crkavajo od smeha :))))))))))))))))))))))))

Meni se to tudi nič kaj dobro ne “Svita”- ne vem zakaj tako pretiravajo, nekatera predlagana imena so strašno nepraktična in zbodljiva. LP KATARINA

Ja, prav rada sem še kdaj Evica, sploh, ko pride iz tistih ust, ki jih imam rada. Sčasoma se ta “ica” zreducira samo od sebe na domače okolje in posebne priložnosti.

In res si ne predstavljam, da bi tisti majhni štručki rekla recimo Ludvik ali pa Genovefa.

L.P.
Evica

My name is Jure :)))))))

LP, miki

:)))))))

Eva, Patricija, Maša, Anja, Tadeja, Nuša, Tjaša, Urška, Sanja – to so za moje pojme lepa imena, mogoče sn še kaj pozabo nima veze;)

LP, miki

Pa ljudje božji, pred kratkim smo imeli debato o kreganju in zbadanju drugih! Nekaterih se ne prime, pa smo spet tam!
Naj dajo ime otroku, kot sami hočejo! Saj je njihov otrok!
Tudi jaz se stinjam, da so nekatera imena nepraktična in čudna!
Vendar kar je meni čudno, ni nujno tudi drugim!
Napišite svoje mnenje oz. tista imena, ki so vam všeč!

Katarina!
Mislim, da je tvoja pripomba nesramna in nevmesna!

Lep pozdrav vsem!
Saša

New Report

Close