ime kreme

Spoštovani dr. Pušenjak,

predhodni teden sem bila pri vas na izmeri materničnega vratu, da bi se zaradi operacij septuma prepričala o njegovi zaprtosti.

Svetovali ste mi, da je smotrno redno aplicirati vaginalno kremo s kislim PH, da bi zmanjšali možnost potencialnih vnetij v nožnici. Dejali ste, da lahko eno izmed njih predpiše tudi osebni zdravnik, toda mi je njeno imena žal ušlo, moja osebna zdravnica pa sama ne ve, katera bi to lahko bila.

Prijazno bi vas prosila, če mi lahko sporočite, za katero gre.

Hvala in lepe pozdrave!

Aha! Ta antiseptik je Vagisan. 🙂

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close