Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ima kdo pediatra v Črnučah?

Ima kdo pediatra v Črnučah?

Pričakujemo dojenčka in smo na novo priseljeni v ta konec. Katerega pediatra bi nam priporočili v ZD Črnuče?
Hvala za nasvete.

Moj sin je imel Alenko Ramovš v ZD Črnuče, ko smo živeli na tistem koncu. Mislim, da je ona tudi edina pediatrinja v tem ZD. Mi smo bili z njo zadovoljni. Drugače pa lahko izbereš tudi pediatre iz ZD Bežigrad… Ali od kjerkoli drugje. Mi imamo sedaj Alenko Rus, zelo, zelo v redu.

KATASTROFA!!!!!!!
Ravno se jezim, ker že od desetih kličem, pa je ne dobim na telefon.
Pa to ni prvič!!!! Mi je žal, kolikor imam las na glavi, da smo šli sem.
Zdaj sem sigurna, da bomo zamenjali.

Aja, za dr. Rus pa same pohvale, smo največkrat pri njej v dežurni, mogoče bi to izbrala.

ZD Bežigrad je katastrofa. Sestre imajo al izklopljen telefon ali se nihče ne javi :((.
Imamo pa pediatrinjo Alenko Rus, ki je sicer OK, vendar sploh ne pridemo do nje. Npr. včeraj je delala popoldan in ni imela fraj termina, da urgentno sprejme mojega otročka. Nas je sprejela dr. Stojanovič in je bila zelo uredu in prijazna.

Je pa v čakalnicah gužva in polno bolnih otrok.

LP

z oglašanjem na telefone je itak vsepovsod obup. Mislim, da jih lahko dobiš samo v tistih urah za naročanje, drugače se zmeraj oglaša tajnica. Vem, da včasih prav ponorim, ko kličem, ali k Rusovi ali k svojemu osebnemu zdravniku, ki ga imam prav tako v ZD Bežigrad.

Tole s telefonom je res obup.
Pa vendar to ni edina stvar, ki me moti pri dr. Ramovš.
Zamenjali smo oktobra, bila že štirikrat na bolniški zaradi otrok, pa sploh ne vem, kako izgleda.
Ponavadi moramo itak v dežurno, ali v Bežigrad ali na Metelkovo, potem pa vse prek sestre urejam, nikoli še nisem peljala otroke na kontrolo, kar se mi zdi zelo, zelo čudno.
Jaz imam res slabe izkušnje.

meni se ZD Bežigrad ne zdi tako grozna katastrofa – včasih dvignejo telefon šele po 3. klicu, ampak vedno v končni fazi nekdo dvigne. pa saj, ko stojiš v čakalnici, vidiš, da jim telefoni non-stop zvonijo, kako pa naj opravljajo še ostala dela, če pa morajo kar naprej dvigovat telefon.

mislim, da je v ZD Črnuče problem v tem, da so bolj malo dejansko tam, dotikrat Ramovševa nadomešča tudi pediatrinje iz ZD Bež. in bolj pogosto končaš za Bežigradom, kot v črnučah.

Meni se pa na otroški za Bežigradom vedno oglasijo, ne glede na uro.

Ne vem no … ampak odkar naročajo, še nisem naletela na ful polno čakalnico. Jim zelo dobro laufa sistem. Dajte še kaj dobrega napisat no, se mi zdi, da se enim nikoli nič prav ne obrne.

Za Bežigradom so vse v redu, edino jaz se Stojkoviče kar malo ustrašim, ker me je še obakrat, ko je nadomeščala poslala v bolnico. Malo prehitro zapaničari. No ja, v bistvu je pa pri otročku biti raje bolj previden, kot ne, sicer pa je prijazna. Dr.Rus pa je zakon.

Jaz bi dodala še to – če si v Črnučah, sigurno slej ko prej končaša za Bežigradom, sploh pa mislim, da poleti obratujejo samo tam .. tako da … če človek dobro premisli, je mogoče bolje iti kar takoj za Bežigrad.

New Report

Close