Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Ima kdo izkušnje s temi vgradnimi omarami?

Ima kdo izkušnje s temi vgradnimi omarami?

http://www.komandor.si/

Kdo pozna? Je kdo že naročil vgradne omare pri njih? Odločamo se med hoby in njimi… Prosim za vaše izkušnje. Koga priporočate??

Poznam še Hobi mont – za katere se mi zdi, da so enako kvalitetni in cenejši. Daj predračun delat še njim. Ko sem jaz dala dela predračun za omare, je bil Komandor najdražji. Ne vem pa, če je takšna razlika v kvaliteti.

http://www.hobimont.si/

ne, sem pa pri RAUM PLUS (nekaj takega) na Tacenskem klancu zraven Kavala. So dragi, a imajo zelo dobra vodila (kanadska, mislim) – in TO je bistvo. Ne pa da ti ohišje razpade v 5 letih. Pri njih smo naročili dve manjši omari, kompletno vse. V predsobi pa imamo mega omaro, zato sva pri nekem mizarju naročila notranji leseni del, zaprla pa s pročeljem (drsnimi vrati) , nabavljeni pri Rauplusu.

Je pa bil najin vidik ta, da kupujeva za daljše obdobje. Bila sem kar dobro fascinirana, kakšna pročelja lahko narediš, kako lahko kombiniraš razne materiale, ogledalo, peskano steklo, usnje, fotke, skratka, kar hočeš.

Še to nabavljaš večjo omaro, premisli koliko “vrat” boš imel. Če imaš npr le 2 ogromni, potem totalno zablokiraš npr desni del omare, ko odpiraš levega in dodatno, ne dosežeš dobro robove. Če pa imaš več “vrat”, je to dražje, dosegljivost je boljša, a spet ni za pretiravat. Nabavi tudi plinske bremze, tako da ko odpreš vrata, se ob robu sama s takim dušilcem zaprejo (in ne trlesknejo).

nova
Uredništvo priporoča

priporočam Akron vgradne omare. So kvalitetne, cena je primerna. Imajo pa več vrst vodil, kovinska in aluminijasta. Vsa vodila imajo 5 let garancije. So patudi zelo profesionalni. Od izmere do same montaže je vsaka storitev krasna. Mi smo ful zadovoljni z njimi.

Midva sva kupila ogromno garderobno omaro, katere del je v poševnini mansarde. Odkrila sva podjetje Venge. Cene so podobne (če iščeš kvaliteto), moram pa rečt, da so fantje bili krasni. Privlekli so vse dele omare po vseh stopnicah in ovinkih, ne da bi kar razbili oz. poškodovali. Zmontirali so, še prišli popravit nekaj naknadno (naša napaka). Omara je super, kot nova – po dveh letih stalne rabe. Ker sva si s partnerjem vzela vsak en del omare, imava samo 3 vrata, v tretjem delu pa so kovčki in take reči. Priporočam!
http://www.venge.si/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=43

mi smo naročali pri Akron (ali nekaj podobnega) super zadeva….

New Report

Close