Najdi forum

igrica Loti karoti

Tiste ki imate to igro doma, a mi lahko v parih stavkih napišete kako se igra gre…a je zabavna, a se splača nabavit? hvala!!

odvisno, za koliko stare otroke. je nekakšna poenostavljena verzija človeka ne jezi se – no, gre po istem principu. Dviguješ karte s pikami (največ tri pike so gor) in zajčke premikaš navzgor po poljih. vmes so luknje, kamor ti zajček lahko pade. zmaga, kdor prvi pride na vrh. moj sin jo je dobil pri 3 letih in se je zelo dolg igral z njo, verjetno vse do 6. leta (ko je že zelo dolg obvladal tud klasični človek ne jezi se).

Ma vse je isto sranje, loti karoti, bobri, pa še tisti petelini…

najraj se igrajo peteline, ppol lotti karoti in nazadnje bobre…

Ni pa vredno svojega denarja nekaj čez 20 €. Razlika od trgovine do trgovine je tud 7 € in več. V avstriji pa menda stane cc 12 €.

nova
Uredništvo priporoča

Aha, hvala, ker moj mali je našel v reviji to igro in pač ker so že mamice pisale, da je zanimiva, pač želim izvedeti, če se jo splača nabaviti, da ne bo ležalo v kotu. No, bomo še premislili. 🙂

Pri nas imamo kar nekaj teh igric ampak rula LOOPING LOUIE.

Loti karoti pa ni tako slaba za otroke pod 6let, reklama po televiziji pa naredi svoje, naš je bil kar malo šokiran ko je videl dejansko stanje :-)))

to ni igra, ki je bi igral celo popoldne. To je igra, ki jo igraš recimo 3-4 krat zapovrstjo, kar ti vzame največ pol ure.
Na plan se pa jo izvleče, kot so že nekatere povedale res občasno :)))

Imamo 2 otroka, začela sta pri 3 letih in jo imamo doma že 3 leta. Na začetku je res veselje. najbolj zanimivo jim je samo tista luknja kamor zajc pade v luknjo, ker pač otroc ne vejo kje se bo prikazala luknja ko narediš “klik” in ko se luknje premikajo po poljih. Mi odrasli pa vemo, kje se bo prikazala luknja. :)))

Mi imamo doma Loti karoti, bobre in opice.
Vse igrce so super. Naš je star šest let in se še ni naveličal.
Luštno je, ker se gremo vsi in je res zabavno.
Še posebno priporočam opice S.o.s. affenalarm, ki so za 5+.

Bobri so brezvezni, ostalo je O.K.

A je kdo napisal navodila? Neeee.

Torej, najprej daš na kup karte. Najmlajši igralec prične z igro- vzame karto. Glede na to koliko pik je na karti se za toliko luknjic se pomikaš proti vrhu. Obstaja karta klik. Kdor jo dobi, obrne korenček – lahko se zgodi, da se odpre luknjica na kateri stoji zajček soigralca (ali pa tvoj) – ta pade v luknjo in mora začeti znova. Point igre je, da prvi osvojiš vrh korenčka.

Naša punca ima to igro rada, meni sicer ni tako všeč (pa saj kdo mene sploh sprašuje, je za otroke), ker zavzame preveč prostora v omari. He-he. Imamo namreč kar nekaj takšnih družabnih iger (dobili za rojstni dan).

New Report

Close