Iga Glomerulonefritis
Lep pozdrav moje ime je David, star sem 34 let. Z to boleznijo se borim že 3 leta. Potem ko sem prebral priročnik ( zdravje je odvisno od življenskega sloga) se mi zdi, da imam spet upanje. Tri dni nazaj sem začel z postom in naletel na velike težave, ker sem na CAPD dializi. Problem je ker imam simptome hudega prehlada in se mi vrti v glavi ter vročina mi niha od 37 do 39 stopinjami. predno sem začel z postom sem imel od 2 do 2.5 litra diureze na dan sedaj pa komaj malo in gre vsa voda v dializno tekočino. Zanima me ali naj prekinem z postom. Z samo hrano nimam problemov. Jaz mislim da z mojimi ledvicami še ni konec in me zelo moti ker uradna medicina nima interesa ,da bi zdravila ampak imam občutek da je CAPD super biznis in dokler bo, nas ne bodo zdravili.
Svetujem vam, da prekinete s postom. V vašem primeru bi bilo boljše, če bi postopoma razstrupljali telo.
Če želite poskusiti z alternativno medicino, potem bi morali najprej izvedeti, zakaj je pri vas prišlo do avtoimunske bolezni.
Na jedilniku črtajte mleko in pšenico. 100%
Vsak dan si stisnite najmanj pol litra svežega zelenjavnega soka.
Najpomembnejše pa je, da zamenjate amalgamske zalivke, ki so eden najpogostejših vzrokov za nastanek avtoimunskih bolezni. To morate pri vaši diagnozi narediti samo s pomočjo dobrega terapevta in s sodelovanjem zobozdravnika!!! Če nimate več amalgamskih zalivk, je živo srebro še vedno v telesu in morate previdno in postopoma razstrupiti telo.
LP