idejo prosim!!!
čao!
tokrat pa jaz rabim pomoč. s fantom sva skupaj že 4 leta in za vsak poseben dan (rojstni dan, novo leto, obletnica…) si poskušam zmisliti res kaj posebnega. ne maram kupovanja neosebnih daril. prosim za nasvet o kakem odpičenem darilcu za njegov rojstni dan (23 let). težko je, vem, če ga ne poznate, naj pa povem, da je človek, ki se močno otepa vsega običajnega, masovnega in preveč navadnega.
nekaj mojh presenečenj za nazaj:
– za prvo novo leto sem mu izdelala knjigo z najinimi fotografijami in najino življenje od srečanja naprej opisala kot neko zgodbico
– za valentinovo sva šla na pizzo, pa sem se sama v piceriji oglasila že prej in prosila peka, naj nama, ko bova prišla, pizzo oblikuje v obliko srčka (je vžgalo)
– za novoleto sem mu dala naredit odpičeno majico z odpičenim napismo, ki še zdaj žanje pohvale
– za zadnje novo leto sem mu dala uokvirit prvo ploščo, ki so mu jo izdali
– za rojstni dan sem ga peljala letet z letalom nad Bledom in okolico (ker še nikoli prej ni letel)
letos, priznam, mi je zmanjkalo idej. pomoč?
Če ti finance dopuščajo mu podari kakšen skok iz letala ali vožnjo z balonom. Jst sem lani možu za piko na i spekla toro v obliki ženske mislim samo torzo je vžgalo.
Več idej nimam si me pa spomnila da ima mož v kratkem roj. dan in bom sama rabila darilo. Zato ji dejte na veliko svetovat bom še jst kako idejo dobila.
lp nija
ja te boksarce so mi kar všeč:) to bi pa res lahko izvedla, pa še ravno dovolj časa imam, da bi se v kaj takega spustila. skok s padalom je njegova veeeelika želja, tudi moja, ampak zaenkrat si česa takega ne morem privoščit.
torej, trenutno vodijo boksarce, gremo z licitacijo naprej:) še kaka ideja?