Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Ideja za darilo- 50 let

Ideja za darilo- 50 let

Prosim za ideje za darilo za 50 let za znanca. Ni potrebno, da ima veliko materialno vrednost, vsa zadeva naj bi bla bolj kaksna finta ali kaj podobnega.

Hvala!

Lp

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdej me pa res jezi !!!!!!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrr 🙂)))))))))
ljudje kaj res ne znate prebrati par vrstic nižje vsaj na tej strani????????
ali pa prelistati par strani starejših postov???????????
ali pa uporabiti iskalnik????????????

namesto da sam-a iščeš 10 minut, čakaš ure in dneve, da bo kdo to naredil namesto tebe, če pa ne, pa užaljenost, da je joj, kot ona spodaj, ki je spraševala za 35- let in še nekateri malce nazaj…

malo se je pa že treba potruditi, ali pa vsaj bolj podrobno opisati, za kakšno osebo gre, kaj ne pride v poštev in kaj ga-jo veseli, s čim se ukvarja itd. itn., če pa že vse ma, pa mu ne kupij NIČESAR, saj ne rabi še ene pomembne krame, le ČESTITAJ OBDAROVANCU (lahko le z iskrenimi besedami ali z simpatično vizitko) IN POVEJ DA TI VELIKO POMENI.

pa ne da ne želimo pomagati, ampak “vse kar je prav”….

npr. zdajle sem vtipkala v iskalnik “darilo 50” nastavila za 5 let nazaj in evo:

f=109&i=6190&t=6190#reply_6190>

Ne oziraj se na fejst hudo. Pred dvema tednoma je imel tudi naš znanec oz. možev prijatelj 50 let. Nešteto postov sem že prebrala, vendar ničesar našla. Seveda sem se potem odločila kar za klasiko – kristal.
Dva dni po vsem rompompomom, sem dobila super idejo (ki jo bom pač drugje udejanjila). Sodelavci so za poslovilnega kupili eno super punco (lutko), ki pleše striptiz, pa še draga ni, tam okrog 6.000 sit.
Torej luštno in nagajivo darilo za moškega.

Pa lepo se imejte, mi smo “gavdali” do jutranjih ur.

Uredništvo priporoča

Ah ja, da ne bi kdo slučajno pričakoval, da bi kar tule dobil ustrezno darilo:)

Zato se svetuje uporaba iskalnika in branje prejšnjih namigov, da bi spraševalcu “kapnila” ideja, ker, če več postov prebereš, več možnosti je, da se ti utrne prava ideja – edino to lahko dobiš tukaj – IDEJO.
Mi lahko tule pišemo karkoli, če ti ideja ni všeč, je pač ne uporabiš – zato je lažje, če napišeč v “katero smer” gredo tvoje oz. obdarovančeve želje.

In potem prijazni ljudje tule pišejo razne variante in možnosti in dobre ideje, ki se jim zdijo super, potem pa spraševalec odgovarja “nič pametnega mi niste svetovali”, “nič dobrega nisem tule našel” itd. itn…
Tule ni problem v “svetovalcu”, ki svetuje izbiro, temveč v tistem, ki želi idejo, pa sam ne ve, kaj bi pravzaprav rad – če pa človek sam ne ve, kaj bi rad, pa tudi nasveti drugih ne pripomorejo veliko.

Ne bom več huda (saj v bistvu tudi nisem) saj vidim da nima smisla, vedno znova in znova ista pesem:)

Lep dan vsem in poln dobrih idej…

Huda…🙂 Ne bit tok fejst huda. Poglej, kok si se zdej razjezla in porabla časa, da si nas vse skregala. Ideja? Presenček, pa bo.😉
Forum je pa navsezadnje javen in lahko vanj pišemo, a nej?!:)
Sem prebrskala, pa nisem kaj našla. Sam a veš, ta del foruma se imenuje “skrinjica idej” in v skrinjicah je vedno dovolj prostora za šeeee.🙂

Ajd!

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

Ja, zelo osebno, izvirno darilo, ki z leti le še pridobiva na vrednosti je PORTRET slavljenca.
Sama sem za mamo naročila pri gospodu, ki ga je izdelal na podlagi stare fotografije in mama je bila ganjena do solz, ko je sliko dobila. Umetnik je dosegljiv na http://www.t-art.si

Vse lahko uredite kar preko maila in pošte, po želji pa tudi osebno.

Zelo dobre zadeve – http://www.shranitespomine.si

Mogoče kakšna čokolada? Lahko tudi gor napišeš kar si želiš …

Meni je to TOP stran za darilca: http://www.mojacokolada.si/[/url]

tukaj imajo tud kaj pametnega : http://www.leonardo-dekor.si/darila.html

Nekoga sprvš v postlo pol pa mu obleke slečš pa ga začnš fukat, tist na pune!!!!!

obvezno majico, naj bo drugačen od ostalih http://www.party-majice.si/

Sexy darilo,
https://www.zaodrasle.si/6-darila.html
Na tem se ne bo nabiral prah

Na fb je tudi ena stran, kjer tiskajo na svece.. Tudi osebne fotografije Cena je ugodna – okoli 10€ in se uporabno. Sluzi kot dekoracija in navsezadnje, lahko jo tudi prizges.

ti si pa žleht…a samo v pisanju ali tudi kje drugje….tvoje čofotanje z stavki je brez potrebe…daš odgovor in to je to.!!!

Zivjo

Sori vem, da sem malo pozna ampak, lahko podariš kaj presonaliziranega s posvetilom, kakšen leseni slovenski izdelek -> http://www.kwood.si

Jaz sem naročila pri njih in je super hitro izdelano in so fleksibilni.

Lep pozdrav !

 

Hej, pozen odgovor ampak zna še komu koristiti 🙂 Js sm nazadanje kupila darilo za abrahama pri darilkotu in sm bila več kot samo pozitivno presenečena.

Kupila sem set z nakitom, čudovit in unikaten izdelek, ki ga ne dobiš kar v vsaki trgovini. Zraven sem dobila še kartico z lepim sporočilom, v živo izgleda še veliko lepše kot na slikah, tako da lahko z veseljem priporočam.

Tudi prijateljica, za katero sem kupila darilo, je bila zelo vesela, ker kaj takega ni pričakovala. Najbolje da si jih kar pogledaš sama tukaj.. https://darilko.com/darilo-za-50-let/

New Report

Close