Najdi forum

Pozdravljene.
Mene pa zanima, a mi ve katera povedati, v kateri trgovini pri nas se dobijo vozički firme i’coo. Namreč zelo mi je všeč platon 3 air, ne vem ali je že star model ali ne, na internetu ga najdem samo na tujih straneh. Zanima me pa predvsem, če seveda katera ve ali ga ima, koliko naklonov hrbtišča ima, ali se prednje kolo tudi vrti ali je samo fiksno in kakšne so cene.

Hvala.

Ariel?

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Jaz sem si I’coo vozičke ravno prejšnji teden ogledovala v Arielu.
So imeli še nekaj iz stare zaloge znižano za 30%.

nova
Uredništvo priporoča

Vozeke imajo v arielu,sprednje kolo je fiksno,vendar se nagiba,tako da lahko narediš ovinek.Mislim da ima 5 naklonov,lahko pa se pozanimam,ker ga ima moj brat.Drugače sta ful zadovoljna z njim,edino kar ju moti je velikost vozeka ko se zloži v avto.Zasede jima cel prtljažnik(pasat),pa zdej ko je zunaj ful toplo se jima malček ful poti v hrbet,tako da je čisto poten.

Hvala punce.
Ja, midva sva se odločila, da greva v soboto malo preverit v Ariel, kakšna je situacija s temi vozički in kakšne so cene. Kar se tiče zlaganja v avto, me ne skrbi preveč, imamo karavana in to precej velikega, tko da ni panike. Kar pa se tiče tega, da se otrok ful poti v hrbet je pa dobro vedet, ker to bi pa mene tud ful motilo. No naše dete bo zimsko (decembra), tako, da bomo poleti že lahko zamenjali voziček za kak drugi, manjši, samo potem pa res ne vem, če se splača tolk dat za njega.
Drgač mi je pa dragi rekel, da se mi ful mudi z nabavo vozička, ker mava še 7 mesecev časa, ampak sem tako dolčo čakala (6 let), da bom lahko tudi jaz izbirala voziček, da bi ga res kar takoj kupila.
Še enkrat hvala za vse nasvete, bom sporočila, kako sva se odločila.

New Report

Close