zdravo!

lepo vas prosim za kakršnokoli informacijo o ibogainu (zdravljenje odvisnosti od heroina), rada bi se rešila tega pekla. nimam veliko časa oz. dopusta za komuno, ker opravljam redno delo, zato bi to naredila nekoliko hitreje. če pa poznate, še kašno hitrejšo in učinkovitejšo metodo, ki ni predrago, hvala.

Ne vem, če se stvari lotevaš na pravi način? “Schnellkurza” pri reševanju odvsnosti ni! Pred nekaj leti so bile aktualne “pravljice” o odvajanju z Ibogainom. Obstajalo je celo Društvo ali združenje za zdravljenje z Ibogainom, zdaj je pa vse kar nekam potihnilo. V Italiji, se mi zdi, je nekaj ljudi celo umrlo, ker so predozirali od Ibogaina. Skratka zelo previdno, če se boš odločila za to metodo! Tu je tudi še hipnoza, s katero nekateri upajo na čudežne rezultate. Ja vanje ne verjamem!
Sama sem več let delala na področju odvisnosti: v sprejemnih centrih in terapevtskih skupnostih in lahko rečem, da je za tem ogromno večletnega trdega dela! Če je odvisnost resna in je trajala več let, potem jo boš zelo težko razrešila z nekaj srečanji s čudežno rastlino! Bo po mojem potrebno bistveno več truda vložiti v razreševanje! Jaz bi pričela z obiskom pri strokovnjaku…Lahko se oglasiš tudi do mene; kontakti so na spletni strani spodaj.
Vse dobro ti želim!

--- Klementina Sambolič, magistra znanosti, zakonska in družinska terapevtka http://zavod-druzinskaharmonija.si/

New Report

Close