hvala

mislim, da se lahko vsi zahvalimo dr.Kersniku za njegov trud in pozornost, ki nam jo namenja.
samo poglejte hitrost odgovorov, ki je pohvale vredna.

LEPA HVALA,
Sony

Spoštovani!

Včasih imam tudi svoj prav, ki mogoče ni najboljši ali najbolj v skaldu z vašimi.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

**

vem, da je za okuzbo z virusom hiv dovolj le en nezasciten spolni odnos z okuzenim partnerjem. zanima pa me, koliksna je verjetnost, da se okuzis po enem odnosu, ce ne pride do izliva v noznico. se navadno okuzis?

lep pozdrav, Tadeja

Spoštovani!

Če okužena sperma ne pride v stik z ranjeno sluznico ali kožo, ni možna okužba.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik