Najdi forum

hujšanje z aloa vero-zelo deluje

jaz hujšam z aloa vero.v 1 mesecu sem izgubila 6 kg.niti malo mi ni žal da sem se odločila za tako hujšanje
počutim se fantastično in sem dobila še večjo voljo.izgubiti moram vsaj 15 kg.
če katero kaj več zanima me naj kontaktira.
lep večer vsem.

mene zanima…

mene tudi

tanima.ker je zanimanja kar nekaj, prosim, kar na forumu tukaj povej kaj več…

aloa vera gel je tekočina ki jo piješ pol ure pred jedjo.2 jedilni žlici pred jedjo.
kupiti se da samo v avstriji.glede prehrane pa je tako da se moraš vsaj malo paziti iz jedilnika moraš črtati vse kar je sladko piti pa čimveč navadne vode.lahko je tudi voda z okusum.jaz najraje pijem oazo.
če katero zanima da bi si kupila me naj kontaktira in ji lahko pošljem aloa vero po pošti.sem posrednica prodaje v sloveniji.
lep večer

Zdravo!
Mene defenitivno zanima, napiši kak kontakt.

Hvala!

Lahko noč vsem….

Lunamesec!

Lepo da ti uspeva hujšati. Ampak v premislek ti pišem tole. Sama sem začela hujšati. Uvedla sem zdravo prehrano in gibanje. Brez dodatkov, brez čajev, gelov in brez napitkov. Črtala sem sladko, pijem veliko vode. In kaj se je zgodilo? Shujšala sem. Torej če daš stran gel in začneš uživati zdravo prehrano ter migaš je rezultat isti. Zakaj bi plačevala in tratila denar, če pa gre brez dodatkov. Razmisli, to je samo moje mnenje.

Lp Anda

Se 110% strinjam z Ando!

Lp

kak kdo.ko sem hujšala tako kot si napisala nisem shujšalaq samo tako.aloa vera pa mi pač pomaga in sem se za to varianto odločila ker se zdaj počutim fantastično.saj ta aloa vera ni samo za hujšanje.še je za vse druga.pomaga pri prebavi,čisti kri,.izboljša delo jeter,regulira višino sladkorja v krvi,znižuje holesterol,blaži akutna in kronična vnetja,topi maščobe itd
kontakt na tel številko 041 263 609

AHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA

prejle sem pri postu zgrešla temo in napisala v eno drugo.no, pa še enkrat. tale lunca je POSREDNICA tale aloe vera pa zadeva ala HERBALAJF zato punce, če se mate rade pa če mate rade svoj dnar, STRAN od tega…

lunamesec!

Sem prebrala tvoje pisanje in me je takoj spomnilo na nam vsem znan izdelek, ki je oh in sploh MEGA ZADEVA za hujšanje in ozdravitev vseh tegob-to je Herbalife!

Ko sem malo še pogledala gor na prejšnja pisanja sem ugotovila, da si posrednica za Slovenijo. No sedaj je slika jasna. Vsake toliko se na forumu pojavijo ljudje, ki izkoriščajo forum za boljšo promocijo pri prodaji čudežnih izdelkov, ki pomagajo shujšati obenem ti pa odpravijo vse težave, ki te pestijo oz. tudi tiste, ki te ne pestijo. Pa te prodajalec prepriča, da te pestijo samo veš ne tega. HA HA HA HA HA HA. Res lunamesec, shujšati se da samo tako-za vedno brez jo-jo efekta- da se začneš zdravo prehranjevati in migati. Predvsem je važno da pokuriš več kot pa poješ.

Še eno samo moje mnenje.

Lp Anda

nebom več komentirala teh zadev,ker se mi zdi nesmiselno ampak še zadnje moje sporočilo.
to ni noben herbalife.je podjetje LR iz avstrije.v glavnem če koga res zanima me naj kontaktira preko tel št.
to še sploh v sloveniji ne obstaja.

Kaj ko bi pa tu gor napisala KAJ VEČ o tem, npr. kako se imenuje, kako deluje, kakšna je cena…?

ja… lahko bi res kaj več napisala… ta forum je namenjen izmenjavi mnenj in izkušenj…

ne bo napisala ker gre za mark.potezo ala HL

Kako se da kupit samo v Avstriji??? Sok aloe vere prodajajo tudi v lekarnah in specializiranih trgovinah, dobiš ga pa tudi na netu…

Če v google vpišeš sok aloe vere ti ven vrže ogromno število člankov in prodajnih mest… Tako da… Kakšna Avstrija? 🙂 Ajojojoj…

Shera, na izdelek se lahko napiše Aloe vera, če tudi vsebuje le 1 % aloe vere. Tako da bodite pozorni na to, ko kupujete izdelek iz aloe vere!

Drugače pa je aloe vera zelo dober antioksidant in zelo dobro deluje protivnetno.

Punce, samo res ne razumem. Čim vam kdo pove še kakšno drugo možnost, razen gibanja, ga poizkušate sestuti :o)) Ful ste hecne.
Pustite ji, da saj pove kaj ima.

Always look on the bright side of life!!!

Katja, vem da je treba gledati na deklaracijo… :))) Sem že velika…. :))) V lakarni prodajajo sok 96% sok aloe vere, dobiš pa tudi 100% sok… In od tega koliko % čiste aloe vsebuje je odvisna tudi cena…

Si napisala naj pustimo da pove kaj ima… Hja, če bi kaj… Saj nič ne pove, pripopala je samo svojo cifro… In? V čem je fora da ne more napisati kaj več o tem tukaj? :))) Eh, ne da se mi več.. :)))

no zdaj pa tako.izdelku se reče aloe vera sivera gel.je iz 91% aloe vere in 9 %dodane koprive.dobi se kupiti pri podjetju LR ki še ga v sloveniji ni.prodajajo se naravni proizvodi aloe vere.cena za 1 liter je 33 evrov.

shera.izgleda da si ful brihtna punca ni kaj,le tako naprej.mene in moj izdelek pa ne kritiziraj že v naprej preden sploh veš kaj o njem.pravzaprav pa je v našem koncu povpraševanje zelo veliko saj ga prodamo po 40 steklenic mesečno in vsak prosi za naslednjo flašo.
ljudje so v glavnem ful zadovolni
pa še to ne misli si da če neboš pazila na prehrano in vsaj malo gibanja vsak dan da boš hujšala.ta izdelek samo pripomore pri hujšanju.
nihče pa ni povedal da če boš samo pila to brez tega da bi pazila na hrano da boš hujšala.
daj si nekaj prosim dopovedat

Chat

New Report

Close