Hujšanje z aerobiko

Vse, ki karkoli veste o hujšanju vas prosim da kaj napišetej. Rada bi shujšala cca 3-4 kg. . Če je kdo hujšal s kakšno zanimivo dieto naj sporoči. Sedaj redno, no 2-3 x na teden obiskujem urico aerobike – tae-bo-ja, vendar opažam da se mi telo učvrsčuje, kar pa je potem baje zelo težko izgubiti. Ni mi problem telesa učvrstiti, to lahko storim z eno-mesčno vadbo doma ali tako na aerobiki. Hočem se le znebiti par kilogramov.

poglej si temo ZDRAVA VITKOST v prehrana forumu…..
moji punci je v enem tednu uspelo shujsati za 4 kg po tej knjigi…seveda vsak dan pridno goni orbitrack (mislim da 20 min)…sedaj je drugi teden, lahko se pa pri njej pozanimas kako ji gre…

…sicer pa nekje pise, da s pridobivanjem misicne mase kuris veliko vec kalorij, tudi ko mirujes, imas celo formulo za to napisano…malo pobrskaj po temah…..

Hvala Edvin….že gledam….

živjo,

ne vem zakaj te moti čvrsto telo?

osebno menim, da je bolj pomembno kako izgledaš kot pa to, koliko kil imaš. sama se ukvarja, z body pumpom (dvigovanje uteži) prb 1,5 leta. sicer sem pridobila kakšno kilco, po drugi strani pa lahko nosim manjšo konfekcijsko številko, pa še v kopalkah zgledam dosti bolje kot prej.

vsekakor ti priporočam čim več aerobne vadbe (kolo, tek, hoja, aerobika).

lp,
mojca

New Report

Close