Najdi forum

zanima me kako bi lahko shujsala v prsi. Shujsala sem 15 kg vendar imam obcutek, da so prsi se zmeraj enako velike. Ali so tudi za zenske skletce dobre za utrditev prsi?

Jana,

Tvoj problem je nevsakdanji, večina žensk see boji shujšati v prsi. Ženske prsi imajo ogromno maščobe, če boš izgubila še nekaj maščobe.. boš shujšala tudi v prsi… ampak, ne vem kolika je tvoja teža sedaj in tvoja višina… torej ne morem reči ali bi to bilo sploh priporočljivo.

Sklece so super za učvrstiti prsi, ti seveda prični z žensko izvedenko sklec. Drugače pa lahko delaš sklece tudi tako da se nasloniš na kakšno ograjo, s tem vajo narediš lažjo. Pa delaš 60 do 90 sekund… počitek… in ponoviš še 2-3x.

LP,
Goran

aja, pozabila sem povedati, da sem stara 20 let, velika 168 cm in imam 74 kg.

Jana,

Ko boš shujšala še za kakšnih 10kg se ti bo že začelo poznati tudi na prsih, če pa prideš na težo med 58-60kg pa lahko zagotovo pričakuješ, da boš shujšala tudi v prsi… ampak veš, nazaj pa jih je potem zelo zelo težko… pogosto nemogoče spraviti v velikost, kot jih imaš sedaj.

Večina se vseeno boji hujšanja, tudi zato… ker se zavedajo, da bodo dosti izgubile tudi v prsi.

LP,
Goran

Živjo!

Sem skoraj 16 letna škorpijonka, ki ima enake težave.Vem, da je moja telesna teža, tudi malo prevelika,a najbolj od vsega me motijo moje prsi.Za vse na svetu si jih želim manjše.Vem, da je veliko deklet takšnih, ki si jih želi večje

Živjo!

Končno sem našla to stran in naj najprej povem, da mi je ta stran zelo všeč.Veliko sem že izvedela stvari,ki so me zanimale.
Tudi jaz imam podobne težave, prsi.>Vem, da tudi moja telesna teža ni prava, a vseno bi bilo vse drugače, če ne bi imela tako velikih prsi. Moja telesna višina znaša 157 cm in moja teža je 65kg.Sploh ne vem, kako naj se spravim k hujšanju. Lani pozimi sem imela 57kg.In kar naenkrat sem se zopet zredila.Pride dan,ko bi vse tako rekoč požrla, in dan ko ne jem.Vem, da to ni prav, a kaj naj naredim?Strah me je, da imam to že v glavi, ker tega preprosto ne morem spremeniti
Hvala MojcaGoran: http://www.myOlympica.com je pisal/pisala:
>
> Jana,
>
> Ko boš shujšala še za kakšnih 10kg se ti bo že začelo poznati
> tudi na prsih, če pa prideš na težo med 58-60kg pa lahko
> zagotovo pričakuješ, da boš shujšala tudi v prsi… ampak
> veš, nazaj pa jih je potem zelo zelo težko… pogosto
> nemogoče spraviti v velikost, kot jih imaš sedaj.
>
> Večina se vseeno boji hujšanja, tudi zato… ker se zavedajo,
> da bodo dosti izgubile tudi v prsi.
>
> LP,
> Goran

Mojca,

Zmanjšanje prsi sicer lahko dosežeš če boš shujšala… ampak preveč shujšati ne smeš. Žal več kot to ne moreš storiti po naravni poti.

LP,
Goran

Mojca,

Če misliš, da ne moreš kontrolirati koliko ješ… se motiš, to je le izgovor.

Vseeno se poskusi zamotiti ko dobiš tisto močno željo… s kakšnim opravilom, pa pojej kakšno sadje pa spij zraven dosti količine… potrpi še neka minut… pa se vprašaj ali si še vedno tako lačna… najbrž se boš potem dosti lažje zdražala…

Pred napadom lakote zvečer… mnogim pomaga če spijejo 2 jušni žlici otrobov z 3 dcl vode, kake pol ure pred večerjo… ker te ti otrobi zelo nasitijo, pa še zelo zdravi so.

LP,
Goran

mene tudi zanima kako na naraven nacin ucvrstim prsi imam velike in se mi zdi da ne stojijo tako kot bi morale:)kaj lahko sama naredim ce nimam utezi doma…in katera vaja je najboljsa

Sem brala, da so najboljše vaje, ko skleneš roki, kot, da bi molila in napneš vse mišice v roki, hkrati pa napneš še brado.Poskusi! Pa ne pozabi na izmenično tuširanje z mrzlo in toplo vodo in nikoli brez nedrčka!

Meni je najbolj pomagalo,da sem učvrstila telo in sploh prsne mišice, vadba pilatesa, joge in še sama sem doma delala sklece po navodilu osebnega trenerja s fitnesa.
Pilates sem vadila na Wolfovi v Ljubljani, z jogo zjutraj (Vaš link), fitnes center je pa žal propadel ;(

Imej se lepo!

Punce, nehite se norca delat. Kako je nam, ki to beremo in imamo že tko ful majhne,če pa shujšamo eno kilo jih pa sploh nimamo več.
Jaz bi jih na vašem mestu ponosno nosila.

zakaj pa norce delat? ponosno bi nosila, če bi imela F košarico, k bi te bolel križ, oblek ne bi dobila,…

čist enostavno testiranje: kušiš večji modrc, noter dva kondoma napolnjena z vodo in hodi po svetu in se ukvarjaj s športom…… (tek zna bit posebno zanimiv :)) pa boš potem vidla kdo se heca

hujšanje ni garancija za manjše prsi !!!
ostane še kirurg

Živjo,

tud js mam podobne probleme….sicer imam 22 let, ampak moje oprsje zgleda kot da bi jih imela nevem koliko….nosim košarico 85C, ampak imam ”povešeno” oprsje, in tako nič napeto kožo, vidi se strije itd…tako da mi je zelo zelo nerodno , nevem kaj naj naredim oz kako naj to popravim na kakršenkoli način….v bistvu sem že obupala…

živjo,

jst imam 1 uprašanje , stara sem 16 , tehtam okrog 54kg visoka pa sm 1.61 ….. gre se zarad prsi , dejansko imam eno večjo od druge res nevem kaj naj naredim ko sem bila stara 14 sem namreč šla k moji osebni zdravnici in ji povedala kako pa kaj , rekla mi je da je to normalno da ma ženska eno večjo od druge , sam pri meni ni tako saj moja starejša sestra ki je stara 25 let ima tudi enake težave kot jas , vglavnem zelo se mi opazi , nemorem nosit oprijetih majc,oblekic… itd. to me zelo skrbi . pomislila sem tudi na to da moji kilogrami vplivajo na prsi , namrec enkrat se zredim drugic shujsam res nevem kaj naj naredim, res bi rada imela enaki dojki , hvaležna vam bom za vsak nasvet ki mi ga boste dali:)

lp

New Report

Close